• جمعه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405021106102

مدیرکل آموزش و پرورش استان اعلام کرد

انتخاب ۴ معلم فارس در جمع معلمان نمونه کشور/ «قرار آموزشی» الگویی در کشور شد

انتخاب ۴ معلم فارس در جمع معلمان نمونه کشور/ «قرار آموزشی» الگویی در کشور شد

ایسنا/فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به انتخاب چهار معلم استان در فرآیند انتخاب معلم نمونه کشور، این موفقیت را افتخاری بزرگ برای جامعه فرهنگیان دانست و گفت: پویش «قرار آموزشی» که از سوی معلمان فارس در ایام جنگ رمضان شکل گرفت به الگویی در سطح کشور تبدیل شد.

محسن کلاری در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک فرا رسیدن ایام بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: معلمان ستون‌های اصلی نظام تعلیم و تربیت و از اثرگذارترین اقشار جامعه در شکل‌دهی آینده کشور هستند و جایگاه آنان تنها به آموزش در کلاس درس محدود نمی‌شود بلکه نقش آنان در تربیت اجتماعی، فرهنگی و حتی صیانت از امنیت و هویت ملی نیز بسیار برجسته است.

وی با اشاره به شهدای فرهنگی استان در حوادث اخیر گفت: در جریان ناآرامی‌های دی‌ماه سال ۱۴۰۴ یک معلم از استان فارس به شهادت رسید. شهید حسین بابری که از نیروهای مدافعان امنیت نیز بود، اهل مرودشت و اصالتاً از روستای قرخلو بخش درودزن بود و به عنوان معلم مقطع ابتدایی فعالیت می‌کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: برای تجلیل از مقام این معلم شهید وزیر آموزش و پرورش در شیراز حضور یافت و یادواره‌ای برای بزرگداشت ایشان برگزار شد.

کلاری همچنین به شهدای فرهنگی استان در جریان جنگ رمضان اشاره کرد و افزود: در پی حمله ددمنشانه دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی به ورزشگاه لامرد، یک معلم ورزش که در حال تمرین دادن دانش‌آموزان بودند به شهادت رسیدند. همچنین یکی از خدمتگزاران آموزش و پرورش استان به همراه همسرش هنگام مراجعه به دادگستری لارستان در جریان حمله به آن محل به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه در مجموع در جریان ناآرامی‌های دی‌ماه ۱۴۰۴ و جنگ رمضان سه نفر از خانواده بزرگ آموزش و پرورش استان به شهادت رسیدند گفت: این شهدای عزیز نماد ایثار و تعهد فرهنگیان هستند و یاد آنان همواره در جامعه فرهنگیان استان زنده خواهد ماند.

کلاری با اشاره به اقدامات ابتکاری معلمان فارس در ایام جنگ رمضان نیز اظهار کرد: یکی از اقدامات ارزشمند معلمان استان که بعدها به الگویی در سطح کشور تبدیل شد شکل‌گیری پویش «قرار آموزشی» بود.

وی ادامه داد: در شرایطی که آموزش مدارس به صورت مجازی برگزار می‌شد تعدادی از معلمان به صورت خودجوش و داوطلبانه کلاس‌های رفع اشکال را در منازل خود، منازل دانش‌آموزان، پارک‌ها، پارکینگ‌های امن و سایر فضاهای مناسب برگزار کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: این کلاس‌ها با هماهنگی مدیران مدارس و خانواده‌ها و در قالب گروه‌های محدود و در مکان‌های امن برگزار می‌شد و مکمل آموزش‌های مجازی بود و این اقدام فرهنگیان استان فارس از روزهای ابتدایی جنگ رمضان آغاز شد و به تدریج به الگویی در سراسر کشور تبدیل شد.

وی همچنین از حضور فعال فرهنگیان و دانش‌آموزان در برنامه‌های مردمی خبر داد و افزود: در جریان تجمعات مردمی برای حمایت از نیروهای نظامی و تجدید بیعت با رهبری، بیش از ۴۰۰ موکب معلمی و دانش‌آموزی در سطح استان فارس برپا شد که نشان‌دهنده روحیه مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی جامعه فرهنگیان است.

کلاری در ادامه به موفقیت‌های معلمان استان در سطح ملی اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۴ ـ ۱۴۰۵ چهار معلم از استان فارس در فرآیند انتخاب معلم نمونه در سطح کشور برگزیده شدند که این موضوع افتخار بزرگی برای جامعه فرهنگیان استان محسوب می‌شود.

وی افزود: یکی از این معلمان برگزیده، شهید حسین بابری است که به عنوان معلم شهید شاخص کشور معرفی شد. همچنین دو نفر از معلمان نمونه کشور از مدارس دولتی شهرستان لار و از زوج‌های فرهنگی هستند و یک معلم نیز از مدارس غیردولتی استان موفق شده به عنوان معلم نمونه مدارس غیردولتی کشور انتخاب شود.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در پایان گفت: تلاش‌های معلمان در تربیت نسل آینده سرمایه‌ای ارزشمند برای جامعه است و قدردانی از این قشر فرهیخته وظیفه همه ارکان جامعه به شمار می‌رود.

انتهای پیام