• شنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد مطلب: 1405021206822

زیارت در مسجد پیامبر (ص) با رزرو قبلی + ویدئو

زیارت در مسجد پیامبر (ص) با رزرو قبلی + ویدئو

زیارت «روضه رضوان» در مسجد پیامبر (ص) در شهر مدینه چندسالی است که با رزرو قبلی امکان‌پذیر است.

به گزارش ایسنا، روضه رضوان، جایی میان منبر و مرقد حضرت محمد (ص) در مسجدالنبی در شهر مدینه (عربستان) است. در این محدوده، سه مکان مقدس وجود دارد؛ مزار حضرت محمد (ص)، منبر و محراب. از چند سال پیش، مدیریت این مسجد برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، ورود به این بخش از مسجد را محدود و سهمیه‌بندی کرده است و زائران برای ورود به آن باید از قبل ثبت‌نام کنند. افزون بر این، اختصاص فقط یک سهمیه زیارت به هر زائر، سبب نارضایتی برخی زائران شده است؛ چرا که احتمال محروم شدن از این سهمیۀ محدود در مدت زمان کوتاه اقامت در مدینه وجود دارد.

سازمان حج و زیارت که اعلام کرده درحال حاضرحدود ۶۵۰۰ نفر زائر ایرانی در شهر مدینه حضور دارند، به آن‌ها توصیه کرده است برای حضور در و زیارت روضه رضوان از طریق رزرو در سامانه «نُسک» اقدام شود.

وزارت حج و عمره عربستان نیز تاکید کرده که صدور مجوز برای زیارت روضه تنها از طریق اپلیکیشن «نُسک» امکان‌پذیر است و شرط زیارت یک بار در سال به منظور تسهیل در زیارت و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به زائران تعیین شده است.

براساس اعلام وزارت حج عربستان، زائران روضه پیامبر اکرم (ص) تنها یک بار در سال به مدت حدود  ۱۰ دقیقه فرصت دارند که در این مکان حضور یافته و دعا و زیارت کنند.

امسال بیش از ۳۰ هزار و ۶۷۲ زائر از ایران برای شرکت در مناسک حج به عربستان اعزام می‌شوند. زائران ایرانی پس از شش شب و هفت روز اقامت در مدینه برای انجام مناسک عازم مکه خواهند شد.

انتهای پیام