• سه‌شنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405021508740

بارش رگبارهای بهاری در نیمه شمالی فارس آغاز می‌شود/ مراقب بادهای شدید باشید

بارش رگبارهای بهاری در نیمه شمالی فارس آغاز می‌شود/ مراقب بادهای شدید باشید

ایسنا/فارس رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از وقوع رگبارهای بهاری در نواحی شمالی، وزش باد شدید و افزایش تدریجی دمای هوای استان تا پایان هفته جاری خبر داد.

محمد علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی وضع هوا اظهار کرد: امروز سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت از بعد از ظهر در نیمه شمالی استان شاهد افزایش ابر خواهیم بود و در مناطق شمال و شمال شرق استان، بارش‌های رگباری و بهاری با احتمال رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس افزود: همچنین برای این مناطق، افزایش سرعت وزش باد با احتمال خیزش گرد و خاک دور از انتظار نیست که نیاز است تمهیدات لازم برای مراقبت از سقوط اشیاء و سازه‌های موقت صورت گیرد.

وی در خصوص وضعیت وزش باد در سطح استان افزود: از روز سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت تا پایان هفته جاری، در ساعت‌های بعد از ظهر وزش باد که گاهی شدید خواهد بود، پدیده غالب در اکثر نقاط استان است.

علیزاده همچنین در رابطه با وضعیت تغییرات دمایی بیان کرد: از نظر شرایط دمایی، طی هفته جاری روند افزایش تدریجی دما در سطح استان وجود دارد.

وی در پایان سردترین نقطه استان فارس در شبانه‌روز گذشته را خسروشیرین آباده با دمای ۵ درجه و گرم‌ترین نقطه را لامرد با دمای ۴۳ درجه اعلام کرد و افزود: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۳۲ درجه و کمینه ۱۳ درجه بوده است.

انتهای پیام