• پنجشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۷:۲۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد مطلب: 1405021609603

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

تمهیدات دانشگاه شهید بهشتی برای تخلیه خوابگاه‌های آسیب دیده

تمهیدات دانشگاه شهید بهشتی برای تخلیه خوابگاه‌های آسیب دیده

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی از تدوین سازوکار رسمی برای تخلیه وسایل دانشجویان از خوابگاه‌های آسیب‌دیده خبر داد و اعلام کرد که به‌زودی اطلاعیه‌ای با تعیین بازه زمانی مشخص برای مراجعه دانشجویان منتشر می‌شود.

غلامرضا لطیف، در گفت‌وگو با ایسنا، از تدوین سازوکار رسمی برای تخلیه وسایل دانشجویان از خوابگاه‌های آسیب‌دیده خبر داد و اعلام کرد که به‌زودی اطلاعیه‌ای با تعیین بازه زمانی مشخص برای مراجعه دانشجویان منتشر می‌شود.

غلامرضا لطیف گفت: به‌زودی اطلاعیه رسمی صادر می‌کنیم تا دانشجویان یا نمایندگان آن‌ها در یک بازه زمانی مشخص، برای جمع‌آوری وسایل خود به خوابگاه‌ها مراجعه کنند. پیش‌بینی ما این است که حدود ۱۵ روز فرصت برای این کار در نظر گرفته شود.

تخلیه وسایل دانشجویان با نظارت و همراهی دانشگاه

وی افزود: فرآیند جمع‌آوری وسایل با نظارت کامل انجام می‌شود؛ به‌طوری‌که حراست و سرپرست بلوک در محل حضور دارند و دانشجویان را در این روند همراهی می‌کنند تا وسایل خود را به‌صورت ایمن تحویل بگیرند.

لطیف ادامه داد: تا امروز حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان برای دریافت وسایل خود مراجعه کرده‌اند و این روند بدون مشکل در حال انجام است.

آسیب محدود به وسایل شخصی دانشجویان

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: بخش عمده دانشجویان پیش‌تر وسایل گران‌قیمت خود مانند لپ‌تاپ را از خوابگاه خارج کرده بودند و برآورد ما این است که از میان حدود ۳۵۰ دانشجویی که ممکن است وسایل آن‌ها آسیب دیده باشد، تعداد موارد خسارت جدی بسیار محدود است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامه مشخصی برای پرداخت کمک‌هزینه به این دانشجویان تدوین نشده، اما در صورت وجود موارد قابل‌توجه، این موضوع قابل بررسی خواهد بود.

اسکان دانشجویان بین‌الملل بدون مشکل انجام شد

لطیف با اشاره به وضعیت دانشجویان خارجی گفت: برای دانشجویان بین‌الملل که امکان بازگشت به کشور خود را نداشتند، تمهیدات لازم اندیشیده شد و محل اسکان برای آن‌ها فراهم شده است. این دانشجویان که عمدتاً از کشورهای نیجریه، لبنان، سوریه و افغانستان هستند، در حال حاضر مشکل اسکان ندارند و وسایل آن‌ها نیز در اختیارشان قرار دارد. بخشی از آن‌ها نیز به‌صورت داوطلبانه نزد هم‌وطنان یا آشنایان خود اسکان یافته‌اند.

آمادگی برای اعلام رسمی و تسریع روند تخلیه

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در پایان تأکید کرد: اطلاعیه رسمی برای آغاز فرآیند تخلیه وسایل به‌زودی منتشر می‌شود تا دانشجویان بتوانند در چارچوب تعیین‌شده، برای جمع‌آوری وسایل خود اقدام کنند.

انتهای پیام