• سه‌شنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405022212979

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد

تشکیل ۵۸۶ پرونده تخلف دارویی در فارس/ ۴۰ واحد متخلف تعطیل شدند

تشکیل ۵۸۶ پرونده تخلف دارویی در فارس/ ۴۰ واحد متخلف تعطیل شدند
عکس تزئینی است

ایسنا/فارس معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از انجام بیش از ۸ هزار مورد بازرسی از داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش فارس در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این راستا ۵۸۶ پرونده تخلف تشکیل و ۴۰ واحد متخلف نیز تعطیل شده است.

محمدجواد خشنود امروز سه‌شنبه، ۲۲ اردیبهشت در نشست معاونت غذا و داوری د انشگاه علوم پزشکی شیراز با تشریح آمار عملکرد معاونت غذا و دارو در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: سال گذشته با هدف تضمین امنیت دارویی و سلامت شهروندان، ۸ هزار و ۴۴۷ مورد بازرسی و نظارت بر عملکرد داروخانه‌ها و شرکت‌های توزیع دارو در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.

وی، صیانت از حقوق بیماران و اطمینان از عرضه صحیح دارو طبق قیمت‌های مصوب را اولویت اصلی این پایش‌ها برشمرد و افزود: در جریان این بازرسی‌های شبانه‌روزی، ۵۸۶ مورد تخلف شناسایی شد که عدم حضور مسئول فنی، گران‌فروشی، عدم ثبت شناسه در سامانه TTAC و عرضه دارو خارج از شبکه رسمی کشور از مهم‌ترین آن‌ها بوده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: توزیع اقلام قاچاق یا تاریخ‌گذشته و همچنین عدم رعایت پروتکل‌های نگهداری دارو از دیگر عناوینی است که در پرونده متخلفان ثبت شده است.

خشنود با تأکید بر برخورد قاطع با قانون‌شکنان حوزه سلامت، به اقدامات قانونی صورت گرفته اشاره کرد و گفت: این نظارت‌ها منجر به ۴۰ مورد تعطیلی واحدهای متخلف، صدور ۵۰۰ مورد اخطار کتبی و ارجاع بیش از ۱۶۰ پرونده به کمیسیون‌های تخصصی ماده ۱۱ و ۲۰ دانشگاه شده است؛ همچنین برای تکمیل روند برخورد، ۲۵ پرونده نیز جهت رسیدگی به مراجع قضایی و شبه‌قضایی ارسال شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پایان بیان کرد: سلامت مردم خط قرمز ما است و نظارت‌های سخت‌گیرانه بر زنجیره تأمین و توزیع دارو با هدف جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده یا اختلال در ارائه خدمات دارویی، با جدیت در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام