۱۴۰۵-۰۴-۱۰ | ۱۷:۴۲
اجرای طرح نظارت بر بازار ویژه مراسم «تشییع رهبر شهید» در قم

اجرای طرح نظارت بر بازار ویژه مراسم «تشییع رهبر شهید» در قم

قم (ایسنا) - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم گفت: در آستانه برگزاری مراسم باشکوه بدرقه پیکر مطهر «بدرقه رهبر شهید انقلاب» در شهر مقدس قم، اداره کل تعزیرات حکومتی استان به همراه بازرسان اداره کل صمت، طرح نظارتی ویژه‌ای را در قالب گشت‌های مشترک در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع با هدف صیانت از حقوق زائران و مجاوران حرم مطهر کریمه اهل‌بیت (س) را آغاز کرده است.

رضا حدادپور اظهار کرد: در این طرح به‌صورت متمرکز بر صنوف مرتبط با خدمات‌رسانی به زوار از جمله فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها، پارکینگ‌های عمومی و سایر واحدهای صنفی مرتبط، نظارت خواهد شد و هدف ما ایجاد فضایی آرام و قانون‌مند برای حضور پرشور مردم در این مراسم معنوی و ملی است و با هرگونه تخلف صنفی که موجب تضییع حقوق مردم شود، برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم در ادامه با تأکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های صنفی از سوی متصدیان، از کسبه تقاضا کرد تا با توجه به شرایط ویژه ایام تشییع، ضمن رعایت انصاف، برچسب قیمت‌ها را در معرض دید عموم قرار داده و از هرگونه افزایش خودسرانه قیمت‌ها خودداری کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی قم در روز چهارشنبه ۱۰ تیر، وی همچنین از همشهریان و زائران گرامی خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را از طریق سامانه اینترنتی tazirat۱۳۵.ir سازمان تعزیرات حکومتی گزارش کنند تا در اسرع وقت به شکایات آنان رسیدگی شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها