• پنجشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد مطلب: 1405022414242

فرماندار خبرداد:

پرداخت ۸۵ درصدی تسهیلات فرزند آوری در شهرستان دنا

پرداخت ۸۵ درصدی تسهیلات فرزند آوری در شهرستان دنا

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد فرماندار شهرستان دنا گفت: در سال گذشته با وجود سایه دو جنگ تحمیلی بر کشورمان، ۸۵ درصد تسهیلات فرزندآوری در این شهرستان پرداخت شد.

عباس رسولی پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان دنا با موضوع ازدواج و جوانی جمعیت، افزود: جمعیت جوان عامل اصلی توسعه اقتصادی، فرهنگی و اقتدار کشور است و وقتی نرخ باروری کاهش می‌یابد، جمعیت پیر افزایش پیدا کرده و تعهدات سازمان‌هایی مثل تأمین اجتماعی بیشتر می‌شود. در نتیجه نیروی کار خلاق و جوان کاهش یافته و ابعاد مختلف جامعه را دچار اختلال می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه همه مدیران وظیفه دارند در حوزه جوانی جمعیت بیشتر تلاش کنند، ادامه داد: جمعیت جوان از زاد و ولد بیشتر، زاد و ولد از ازدواج و ازدواج از اشتغال جوانان حاصل می‌شود. اشتغال جوانان نیز از ایجاد زیرساخت‌های اشتغالی توسط مدیران شکل می‌گیرد.

فرماندار دنا تصریح کرد: از نیمه دوم سال ۱۴۰۴ تاکنون ۸۲۷ فقره پرونده تسهیلات اشتغال داشته‌ایم که از این تعداد ۴۶۹ فقره معادل ۵۶ درصد آنها پرداخت شده است.

رسولی اظهار کرد: در سال گذشته از مجموع ۳۷۵ متقاضی دریافت وام ازدواج، ۳۲۲ نفر وام خود را دریافت کردند که معادل ۸۵ درصد کل پرونده‌هاست. طی این مدت ۳۰ پرونده نیز درحال تکمیل و ۲ متقاضی هم در صف انتظار بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه مبلغ کل پرداختی تسهیلات ازدواج شهرستان دنا در سال گذشته ۱۰۳میلیارد تومان بوده است، افزود: در مدت یاد شده ۸۵ درصد تسهیلات فرزندآوری نیز به مبلغ ۳۸ میلیارد تومان پرداخت شده است.

انتهای پیام