• جمعه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد مطلب: 1405022514655

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان خبر داد:

شناسایی و توقیف ۸۶ قطعه لاک‌پشت مهمیزدار در خلخال

شناسایی و توقیف ۸۶ قطعه لاک‌پشت مهمیزدار در خلخال

ایسنا/اردبیل رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال از شناسایی و توقیف ۸۶ قطعه لاک‌پشت مهمیزدار خبر داد.

حسین معصوم‌زاده ۲۵ اردیبهشت در تشریح این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عوامل انتظامی شهرستان خلخال با همکاری یگان حفاظت محیط زیست، موفق به دستگیری متخلف زنده‌گیری لاک‌پشت مهمیزدار شدند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی این فرد در خروجی شهر خلخال، ۸۶ قطعه لاک‌پشت مهمیزدار زنده کشف و ضبط شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال ادامه داد: بر اساس اظهارات متخلف، این لاک‌پشت‌ها در مسیر انتقال از آذربایجان شرقی به اهواز بودند که در خروجی شهر خلخال توسط عوامل نیروی انتظامی شناسایی و توقیف شدند.

معصوم‌زاده همچنین اعلام کرد: با هماهنگی مقام قضایی، برای متخلف دستگیر شده پرونده قضایی تشکیل شد و لاک‌پشت‌ها جهت بررسی‌های لازم به اداره حفاظت محیط زیست منتقل شدند تا پس از انجام اقدامات کارشناسی، در زیستگاه اصلی خود رهاسازی شوند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خلخال در پایان ضمن قدردانی از عوامل نیروی انتظامی در حفاظت از تنوع زیستی، خاطرنشان کرد: صیانت از گونه‌های جانوری ارزشمند وظیفه‌ای همگانی است و اداره محیط زیست با هرگونه تخلف زیست‌محیطی به‌صورت جدی برخورد می‌کند.

انتهای پیام