• دوشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد مطلب: 1405022816307
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی اعلام کرد

مولدسازی فرصتی مناسب برای ارتقای نهضت توسعه عدالت آموزشی

مولدسازی فرصتی مناسب برای ارتقای نهضت توسعه عدالت آموزشی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی با اشاره به روش‌های تامین مالی موثر از جمله ظرفیت قانونی مولدسازی املاک مازاد آموزش و پرورش، مشارکت عمومی – خصوصی و غیره در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی گفت: مولدسازی فرصتی مناسب برای ارتقای نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان است.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با مدیران کل «آموزش و پرورش» و «نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» استان اظهار کرد: در استان تعداد زیادی املاک و اراضی بلاستفاده وجود دارد که دارای تبعات آسیبی مثل سرقت و سایر معضلات احتمالی اجتماعی هستند.

وی افزود: در صورت مولدسازی این اراضی می‌توان قدم‌های موثری در پیشبرد پروژه‌های نیمه‌تمام ضروری عمرانی استان برداشت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ابراز داشت: بر اساس گزارش‌های دیوان محاسبات، آذربایجان شرقی تنها استانی است که توانسته در مدت یک ماه، برای ۲۱ دستگاه اجرایی، ۱۰۰ درصد حقوق را پرداخت کند. این خود گواهی بر مدیریت صحیح و توانمندی استان در زمینه مالی و اعتباری است.

فتح‌زاده در ادامه با اشاره به کسب عنوان نخست ارزیابی کیفیت پروژه‌های آموزشی در سال ۱۴۰۴ در بین دستگاه‌های اجرایی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، این موفقیت را حاصل برنامه‌ریزی دقیق، رعایت زمان‌بندی‌ها و بهره‌وری در هزینه‌ها دانست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تصریح کرد: تخصیص بالاترین اعتبار به اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در میان دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی، نشان‌دهنده توسعه زیرساخت‌های آموزشی، بهبود و ارتقاء کیفیت آموزشی استان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی در روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت، در این جلسه مدیران کل «آموزش و پرورش» و «نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» استان به بیان مشکلات موجود در زمینه پیشبرد مولدسازی، سایر مسائل موجود و ارائه راهکارهای پیشنهادی پرداختند.

انتهای پیام