• سه‌شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1405022917112

خاکسپاری ۸۰ عضو قابل اهدا در خراسان شمالی از سال گذشته تاکنون

خاکسپاری ۸۰ عضو قابل اهدا در خراسان شمالی از سال گذشته تاکنون

ایسنا/خراسان شمالی مسئول فراهم‌آوری اعضای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: از سال گذشته تاکنون ۸۰ عضو قابل اهدا در این استان به خاک سپرده شده‌اند.

مهری فرشاد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال گذشته ۱۱ مورد رضایت از خانواده‌هایی که بیمارهای آن‌ها دچار مرگ مغزی شده بودند، اخذ شد که ۴۴ عضو به دیگران اهدا و ۴۴ نفر از مرگ حتمی نجات پیدا کردند.

وی افزود: در سال گذشته ۲۵ بیمار مرگ مغزی معرفی شده بودند که ۱۸ مورد از آن‌ها، خانواده‌هایشان رضایت دادند که اهدای عضو ۱۱ بیمار انجام شده و هفت مورد فرصت خواسته بودند، اما به علت اینکه زمان طلایی اهدای عضو گذشته بود، دیگر اعضا قابلیت اهدا را نداشتند.

فرشاد با اشاره به بیماران مرگ مغزی شده امسال ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶ مورد مرگ مغزی معرفی شد که سه نفر از این بیماران شرایط اهدا را نداشتند و سه نفر دیگر نیز برای اهدای عضو رضایت ندادند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تقاضا برای دریافت کارت اهدای عضو در این استان بسیار زیاد شده است، بیان کرد: این کارت به منزله وصیت از سوی فردی است که دچار مرگ مغزی شده و در نهایت رضایت باید از سوی خانواده صورت گیرد. صدور و دریافت کارت اهدای عضو برای فرهنگسازی در میان اقشار مختلف جامعه است.

انتهای پیام