• سه‌شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد مطلب: 1405022917140

رئیس اتاق اصناف مهریز:

نوسان قیمت‌ها و اختلال در زنجیره توزیع، تامین برخی کالای اساسی را دشوار کرده است

نوسان قیمت‌ها و اختلال در زنجیره توزیع، تامین برخی کالای اساسی را دشوار کرده است

ایسنا/یزد رئیس اتاق اصناف مهریز از بروز اختلال در عرضه برخی کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد و تأکید کرد: در شرایط فعلی، اولویت اصلی بر تأمین موجودی کالا در بازار متمرکز است.

قاسم ابویی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود و چالش‌های اقتصادی، تأمین برخی کالاهای اساسی در شهرستان با دشواری‌هایی همراه شده است.  

وی با بیان این که هم‌اکنون کالاهای اساسی در بازار تحت تأثیر نوسان قیمت‌هاست، گفت: برخی اقلام ضروری با اختلال در زنجیره عرضه مواجه است که این اختلال در حوزه تامین روغن‌های خوراکی در مهریز با چالش جدی‌تری مواجه است و این مشکل باعث نگرانی‌هایی در شهرستان شده است.

ابویی با تأکید بر ضرورت مدیریت و نظارت دقیق بر فرآیند توزیع، خواستار اتخاذ تمهیدات فوری از سوی متولیان امر جهت رفع این کمبودها و رساندن اقلام به دست مصرف‌کنندگان شد.

رئیس اتاق اصناف شهرستان در مورد نگرانی‌های عمومی در مورد افزایش قیمت‌ها نیز خاطرنشان کرد: متاسفانه با یک فضای اقتصادی پیچیده و چالش‌برانگیز روبرو هستیم.

به گفته وی، افزایش قیمت‌ها تا حد زیادی تحت تأثیر سیاست‌های اقتصادی کلان و افزایش هزینه‌های تولید است که مستقیماً بر قیمت نهایی کالای مصرفی اثر می‌گذارد.

این مسئول تصریح کرد: با توجه به موقعیت حساس کنونی کشور، اولویت نخست تأمین کالای مورد نیاز مردم در بازار است و تلاش داریم موجودی کالا در سطح بازار و فروشگاه‌ها حفظ شود تا از بروز بحران‌های جدی در عرضه جلوگیری به عمل آید.

ابویی در پایان نیز در مورد قیمت روغن در شهرستان، خاطرنشان کرد: از ششم اردیبهشت تاکنون، قیمت‌ جدید انواع روغن از سوی انجمن مربوطه به ازای هر بطری روغن آفتابگردان معمولی ۸۱۰ گرمی معادل ۲۸۱ هزار و ۹۰۰ تومان، هر بطری ۸۱۰ گرمی مخلوط ۲۸۳ هزار و ۸۰ تومان، هر بطری روغن ۸۱۰ گرمی سرخ کردنی کم چرب ۲۹۸ هزار، ۹۴۰ تومان و هرحلب ۵ کیلویی روغن دارای امگا یک میلیون و ۹۲۰ هزار و ۷۲۰ تومان اعلام شده است و تخطی از این قیمت‌ها تخلف محسوب می‌شود.

انتهای پیام