• پنجشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد مطلب: 1405023118706

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: ۳۲ پروژه عمرانی در شهرستان چرام فعال است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: ۳۲ پروژه عمرانی در شهرستان چرام فعال است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در شهرستان چرام ۳۲ پروژه فعال وجود دارد، عنوان کرد: بیمارستان و تصفیه‌خانه چرام با ۱۲۰ و ۲۴۰ میلیارد تومان اعتبار و همینطور جاده طسوج از جمله مهم‌ترین این پروژه‌ها هستند.

یدالله رحمانی پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت در بازدید از پروژه راه ارتباطی منطقه «طسوج» در شهرستان چرام افزود: از دوراهی «جوخانه» تا منطقه طسوج ۲۱ کیلومتر راه ارتباطی وجود دارد که تنها ۱۰ کیلومتر از آن آسفالت است و پروژه تکمیل ۱۱ کیلومتر باقی‌مانده باید تا پایان سال به اتمام برسد.

وی افزود: زیرسازی و ساخت ابنیه فنی هفت کیلومتر از مسیر یادشده به‌طور کامل آماده است که فقط نیاز به پخش تراکم، قیرپاشی و آسفالت دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مدت پیمان این پروژه ۹ ماه پیش‌بینی شده و میزان اعتبارات آن ۲۵ میلیارد تومان از محل قیر یارانه‌ای ملی، ۵ میلیارد تومان اعتبارات استانی و ۱۳ میلیارد تومان از محل توازن سهم نماینده شهرستان است.

رحمانی خاطرنشان کرد: آسفالت هفت کیلومتر زیرسازی شده باید تا قبل از آغاز فصل سرما به اتمام رسیده و چهار کیلومتر دیگر تا پایان سال انجام شود.

وی یادآور شد: گسترش جاده زمینه‌ای برای افزایش سکونت در منطقه است و با حرکت به سمت این مسیر، مشکلات دیگری همچون استقرار پزشک، گازرسانی و سایر مشکلات قابلیت رفع پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دستگاه‌های مربوطه باید برای حل مشکلات آب آشامیدنی و همین طور آنتن‌دهی در روستاهای منطقه طسوج پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

انتهای پیام