۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۰۸:۵۴
تنگه هرمز به حالت قبل برنمی‌گردد/ آماده استفاده از باب‌المندب برای «ذلیل کردن» دشمن هستیم

نماینده ورامین در مجلس: 

تنگه هرمز به حالت قبل برنمی‌گردد/ آماده استفاده از باب‌المندب برای «ذلیل کردن» دشمن هستیم

نماینده مردم شهرستان های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه «هیچ کشتی بدون مجوز ایران حق عبور از تنگه هرمز را ندارد»، گفت: ملت ایران در صورت صلاح بداند، از تنگه‌های دیگر از جمله باب‌المندب نیز برای ذلیل کردن دشمن استفاده خواهد کرد.

علی خزایی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و نائب‌رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تعیین حدود تردد دریایی در تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران، اظهار کرد: به لطف خدا و با درایت رهبر انقلاب، حدود تردد در تنگه هرمز در خلیج همیشگی فارس مشخص شده است. هیچ کشتی حق ندارد خارج از این محدوده تردد کند و این حدود توسط ملت بزرگ ایران مدیریت می‌شود.

وی با رد اتهام‌زنی‌های آمریکا علیه ایران افزود: آنچه آمریکایی‌ها به عنوان دزدی دریایی شروع کرده‌اند، به هیچ جا نمی‌رسد و با شکست تاریخی مواجه خواهد شد. رژیم تروریستی آمریکا حتماً شکست می‌خورد.

خزایی با تأکید بر مدیریت راهبردی ایران بر آبراه استراتژیک هرمز تصریح کرد: هیچ شناور و کشتی متعلق به آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانان آن‌ها در تجاوز به ملت ایران، حق تردد از تنگه هرمز را ندارد. هر کشتی تجاری یا غیرتجاری دیگر برای عبور باید از ملت ایران مجوز بگیرد.

 نماینده مردم شهرستان های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه «خودِ این منطقه به دست سپاه پاسداران مدیریت خواهد شد»، تأکید کرد: به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی تنگه هرمز به حالت قبل باز نخواهد گشت.

نائب‌رئیس مجمع نمایندگان استان تهران خاطرنشان کرد: ملت ایران نه تنها از اقتدار خود در تنگه هرمز استفاده می‌کند، بلکه اگر صلاح بداند، از امکان و اقتدار خود در تنگه‌های دیگر مثل باب‌المندب نیز برای سرجای خود نشاندن دشمن بهره خواهد برد. دشمن باید بداند اگر فشار دیگری تحمیل کند، ما هم از امکانات دیگر استفاده می‌کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان با اشاره به توانمندی‌های دفاعی کشور گفت: امکاناتی داریم که هنوز رونمایی نکرده‌ایم. ملت ایران همانند دوران دفاع مقدس، دشمن را به خاک سیاه خواهد نشاند. نه تنها تنگه هرمز به حالت قبل برنمی‌گردد، بلکه در صورت لزوم از سایر امکانات برای ذلیل‌تر کردن دشمن بهره می‌گیریم.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها