۱۴۰۵-۰۳-۰۵ | ۱۲:۱۷
جابه‌جایی ۲ میلیون تن کالا از بنادر هرمزگان

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خبرداد

جابه‌جایی ۲ میلیون تن کالا از بنادر هرمزگان

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به تداوم پایداری عملیات دریایی در اوج تهدیدات دشمن، از جابه‌جایی ۲ میلیون تن کالا در بنادر این استان خبر داد و گفت: به‌رغم آسیب‌های وارده به زیرساخت‌های بنادر غرب، چرخ توسعه و فعالیت‌های تجاری در این منطقه متوقف نشده است.

حسین عباس‌نژاد در جریان بازدید میدانی از بندر لنگه و بررسی وضعیت زیرساخت‌های آسیب‌دیده در اثر حملات اخیر، اظهار کرد: بندر لنگه به عنوان یکی از مبادی راهبردی و کلیدی منطقه، نقشی حیاتی در مبادلات تجاری و تأمین معیشت ساحل‌نشینان ایفا می‌کند و حفظ پایداری عملیات در این بندر اولویت اصلی ماست.

وی با انتقاد شدید از رویکرد خصمانه دشمنان در جریان «جنگ رمضان» تصریح کرد: دشمن آمریکایی-صهیونیستی با زیر پا گذاشتن تمامی کنوانسیون‌های بین‌المللی، بنادر تجاری را هدف قرار داده است؛ این در حالی است که بنادر به دلیل ارتباط مستقیم با معیشت جامعه محلی و تأمین کالاهای اساسی، طبق قوانین جهانی باید از هرگونه تعرض مصون بمانند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در تشریح ابعاد خسارات وارده گفت: در جریان حوادث متأثر از جنگ رمضان، بخش‌هایی از بنادر غرب استان دچار آسیب شدند که بیشترین حجم این خسارات مربوط به بنادر «لنگه» و «بوموسی» است.

عباس‌نژاد افزود: لیست دقیق خسارات با رویکرد اولویت‌بندی برای بازسازی و نوسازی، احصا شده و گزارش جامع آن جهت تخصیص اعتبار و آغاز سریع عملیات اجرایی به ستاد مرکزی ارسال شده است. اطمینان می‌دهیم که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، این سازه‌ها با حداکثر ظرفیت به چرخه عملیات بازگردند.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی، آمار جابه‌جایی ۲ میلیون تن کالا در کل بنادر استان طی ایام جنگ را نشانه‌ای از شکست اهداف دشمن برای فلج کردن اقتصاد کشور دانست و خاطرنشان کرد: این حجم از فعالیت در شرایط بحرانی، مرهون روحیه جهادی و استقامت شبانه‌روزی کارکنانی است که اجازه ندادند تخلیه و بارگیری کالا حتی برای لحظه‌ای متوقف شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان در روز سه‌شنبه پنجم خرداد، وی در پایان با تأکید بر اینکه «چرخ توسعه در هرمزگان متوقف‌شدنی نیست»، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی طرح‌های عمرانی در بندر لنگه با قوت در حال اجراست و هیچ خللی در روند اجرای پروژه‌های توسعه‌ای استان وجود ندارد.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها