۱۴۰۵-۰۳-۰۹ | ۰۷:۴۱
منبع: نمایندگی لرستان
اعطای تسهیلات  ۵۰۰ میلیون تومانی خرید لوازم خانگی به زوجین جوان لرستانی

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی خرید لوازم خانگی به زوجین جوان لرستانی

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از اعطای تسهیلات خرید لوازم خانگی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان به زوجین جوان خبر داد.

فرهاد دیناروند در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: وزارت ورزش و جوانان در راستای توجه به معیشت و ازدواج زوجین جوان، تسهیلاتی را در قالب استفاده از تسهیلات خرید لوازم خانگی برای زوجینی که کمتر از ۵ سال از عقد آنان می‌گذرد در نظر گرفته است. 

وی ادامه داد: زوجین با مراجعه به اداره کل ورزش و جوانان یا سامانه همراه و بارگزاری مدارک، معرفی‌نامه‌ای برای خرید لوازم خانگی در برخی شهرستان‌ها مثل تهران، شیراز، مشهد و... دریافت کرده که با توجه به اعتبار سنجی بانک‌ها از ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان می‌توانند خرید کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان اینکه اقساط این تسهیلات ۲۴ ماهه و با سود ۲۳ درصد است، تصریح کرد: به ازای هر ۳۵ میلیون تومان خرید، ۲ میلیون تومان بن خرید اعطا و همچنین تا ۵ درصد تخفیف برای کالاها در نظر گرفته شده است.

دیناروند با اشاره به اینکه زوجینی که در از این تسهیلات استفاده می‌کنند در قرعه کشی سفر به مشهد مقدس و تور تفریحی کیش شرکت داده می‌شوند، عنوان کرد: زوجین می‌توانند با مراجعه به سامانه همراه و یا مراجعه حضوری به ادارات ورزش و جوانان در شهرستان‌ها در این طرح ثبت نام کنند.

وی در پایان یادآوری کرد: فرصت ثبت نام در این طرح تا ۳۱ مرداد ماه سالجاری بوده و با توجه به استقبال زیاد از زوجین درخواست داریم که ثبت نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای