۱۴۰۵-۰۳-۰۹ | ۱۰:۲۷
منبع: نمایندگی فارس
جراحی بزرگ در اقتصاد شیراز/ کاهش وابستگی به درآمدهای ساختمانی با مدل سرمایه‌گذاری تخصصی

رئیس شورای شهر مطرح کرد

جراحی بزرگ در اقتصاد شیراز/ کاهش وابستگی به درآمدهای ساختمانی با مدل سرمایه‌گذاری تخصصی

رئیس شورای شهر شیراز با تأکید بر اینکه مدیریت شهری شیراز با یک «جراحی بزرگ اقتصادی»، ریل درآمدی شهر را از فروش تراکم به سمت سرمایه‌گذاری مولد تغییر داده است، گفت: بودجه شهرداری در این دوره با رشد ۸ برابری از ۶ همت به ۵۰ همت رسیده و وابستگی درآمدهای شهرداری به بخش ساختمان از ۴۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۳۵ درصد کاهش یافته است.

سید ابراهیم حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تشریح تحولات ساختاری در نظام مالی شهرداری این تغییر مسیر را به مثابه یک «جراحی بزرگ» در اقتصاد شیراز توصیف کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۸ درصد درآمدهای شهرداری وابسته به بخش عوارض ساختمانی بود، اما امروز با تلاش شبانه‌روزی این رقم به ۳۵ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: هدف‌گذاری ما این است که در دوره‌های آینده، درآمدهای ساختمانی برای شهرداری به حداقل رسیده و تکیه اصلی شهر بر درآمدهای پایدار و سرمایه‌گذاری‌های مولد باشد. علاوه بر آن سهم بودجه جاری در بخش هزینه ها از ۳۴ درصد به کمتر از ۲۳ درصد کاهش یافته که این حجم بزرگ درآمد صرف پروژه های عمرانی و پیشرفت شهر می‌شود. 

عبور از شهرداری فروشنده به شهرداری سرمایه‌گذار

رئیس شورای شهر شیراز با بیان اینکه افزایش بودجه از شش همت به ۵۰ همت، حاصل تحول در مدل درآمدی است، گفت: از سال ۱۴۰۲ به شهرداری تکلیف کردیم که در حوزه تخصصی خود یعنی «مسکن و زمین» کار کند. نتیجه این شده که تا پایان سال ۱۴۰۳، قراردادهای نقدی سرمایه‌گذاران به ۶۲ همت رسیده و با پیش‌بینی‌های انجام شده، این رقم تا پایان ۱۴۰۴ به ۹۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. شهرداری دیگر فقط زمین نمی‌دهد، بلکه خودش به عنوان سرمایه‌گذار کف میدان آمده است؛ از ساخت تله‌کابین و پارک آبی گرفته تا بزرگراه‌های استراتژیک شمال و جنوب شهر که شهرداری در آن‌ها شریک است و سود حاصله مستقیماً به سفره شهر برمی‌گردند.

نهضت زیرساختی؛ از مدیریت سیلاب تا توسعه ۴ خط مترو

حسینی با اشاره به رشد ۱۵ برابری بودجه خدمات شهری، به چالش‌های زیرساختی پرداخت و گفت: در مدیریت سیلاب، با وجود ثبت ۹۳ میلی‌متر باران در ۴ ساعت، با اجرای لوله‌گذاری‌های وسیع مشکل کنترل شد. در حوزه حمل‌ونقل عمومی، ۴ خط مترو همزمان در حال اجراست و مسیر حرم مطهر در دست تکمیل است، البته چالش اصلی ما تأمین واگن به دلیل محدودیت‌هاست. در بخش اتوبوسرانی نیز به دلیل عدم تعهد طرف قرارداد، فسخ انجام شده و به محض تأمین اتوبوس جدید، آمادگی تزریق به ناوگان وجود دارد؛ همچنین نوسازی ناوگان تاکسیرانی با کمک‌های مالی و وام شهرداری در حال انجام است.

فرمول جدید شیراز برای عدالت شهری

وی با تأکید بر اینکه توزیع عادلانه ثروت خط قرمز شورا است، به مدل «خزانه واحد» اشاره کرد و افزود: پیش از این دیدگاهی بود که درآمدهای هر منطقه لزوماً در همان منطقه هزینه شود که باعث شکاف میان شمال و جنوب شهر می‌گشت، اما اکنون تمام درآمدها در یک مرکز جمع و بر اساس نیاز واقعی و عدالت‌محور توزیع می‌شود.

رئیس شورای شهر شیراز تصریح کرد: ما ۳ درصد از کل بودجه(۱.۱۵ همت) را مستقیماً به محرومیت‌زدایی و ۳ درصد دیگر را به احیای هویت محلات تخصصی دادیم. افتتاح ۲۳۵۰ میلیارد تومان پروژه محرومیت زدایی در محلات کم‌برخوردار در یک روز و با حضور فرمانده کشوری طرح، تنها چشمه‌ای از این حرکت است.

تحول فرهنگی و صیانت از ریه‌های سبز شهر

حسینی با اشاره به رشد ۲۲ برابری بودجه فرهنگی، گفت: افتتاح موزه بلدیه، ساخت کتابخانه‌ها و تولید دانشنامه شهر شیراز و سمفونی شیراز و مسیر ۳۲ کیلومتری دوچرخه‌سواری و امثال آن از اقدامات ماندگار این دوره است. همچنین برای سلامت شهروندان، ۲۳۰ هکتار باغ خریداری شده تا به فضای تفریحی بدون خودرو تبدیل شود. در بخش محیط‌زیست نیز برای رفع بوی نامطبوع پل فسا، شهرداری ۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه‌خانه لوکال هزینه می‌کند و در برابر برای ۲۰ سال آب برای فضای سبز شهر به نرخ امروز می‌خرد که یک معامله برد-برد برای فضای سبز شهر و ابفا است.

پذیرش نقص‌ها و چشم‌انداز آینده

حسینی در پایان بیان کرد: نمی‌گویم نمره ما ۲۰ است، قطعاً اشکالاتی هست و آماده پذیرش انتقاد و پیشنهادهای سازنده هستیم، اما معتقدیم قطار توسعه شهر راه افتاده و نسبت به قبل بسیار شفاف‌تر شده است و در این میان، تکمیل پروژه‌هایی مانند مسجد شمس‌الشموس و ساماندهی نماهای ورودی شهر برای حفظ هویت ایرانی-اسلامی شیراز در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای