۱۴۰۵-۰۳-۰۹ | ۱۸:۵۴
راه‌اندازی مجمع خیرین معلولان و مددجویان بهزیستی کشور

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

راه‌اندازی مجمع خیرین معلولان و مددجویان بهزیستی کشور

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از راه‌اندازی مجمع خیرین معلولان و مددجویان بهزیستی کشور خبر داد.

سید جواد حسینی در دیدار با استاندار خراسان شمالی در ۹ خرداد اظهار کرد: خراسان شمالی به عنوان چهارمین استان کشور برای راه‌اندازی این مجمع انتخاب شده است.

وی همچنین از تشکیل شورای راهبری با هدف ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای استان خبر داد و افزود: مسائل و آسیب‌های اجتماعی خراسان شمالی در این شورا به‌صورت تخصصی بررسی و راهکارها و برنامه‌های مؤثر برای کاهش آن‌ها تدوین و پیش‌بینی خواهد شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ظرفیت اطلس آسیب‌های اجتماعی استان، بر ضرورت اتصال این اطلس به سامانه ۱۲۳ بهزیستی تأکید کرد و گفت: این اقدام زمینه دسترسی بهتر سازمان به اطلاعات و داده‌های اجتماعی استان را فراهم خواهد کرد.

حسینی همچنین از آمادگی سازمان بهزیستی برای همکاری در اجرای برنامه‌های مدیریت محله‌محور با بهره‌گیری از ظرفیت تسهیل‌گران اجتماعی خبر داد و بر تقویت همکاری‌های مشترک در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

بهمن نوری استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این دیدار بر نقش مؤثر مداخلات تخصصی و فرهنگی این سازمان در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

وی با اشاره به برخی آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌های ناشی از ازدواج‌های فامیلی در دو روستای استان اظهار کرد: بروز مشکلاتی همچون نابینایی و ناشنوایی در برخی مناطق، ضرورت اجرای مداخلات هدفمند و اثربخش از سوی سازمان بهزیستی را دوچندان کرده است. 

وی افزود: با بهره‌گیری از برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و پیشگیرانه می‌توان در کاهش این آسیب‌ها گام‌های مؤثری برداشت.

استاندار خراسان شمالی همچنین به تهیه «اطلس آسیب‌های اجتماعی» در استان اشاره کرد و گفت: آسیب‌ها و چالش‌های مهم اجتماعی استان در قالب این اطلس شناسایی شده‌اند و این ظرفیت می‌تواند مبنای مناسبی برای برنامه‌ریزی کارشناسان و متخصصان سازمان بهزیستی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای