۱۴۰۵-۰۳-۱۲ | ۰۸:۵۰
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
دولت در خوشبینانه‌ترین حالت، می‌تواند ۳۰ همت از مالیات در آذربایجان‌شرقی کسب درآمد کند

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی تبریز:

دولت در خوشبینانه‌ترین حالت، می‌تواند ۳۰ همت از مالیات در آذربایجان‌شرقی کسب درآمد کند

آذربایجان شرقی (ایسنا) - نایب‌رئیس اتاق بازرگانی تبریز از سهم ۲.۳ درصدی آذربایجان‌شرقی از مالیات کل کشور خبر داد و افزود: دولت در خوشبینانه‌ترین حالت نهایتا می‌تواند ۳۰ همت از طریق مالیات در استان کسب کند.

مسعود بنابیان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کسری بودجه‌ی شدید دولت در راستای عدم تحقق کامل درآمدهای مالیاتی هشدار داد و گفت: مالیات، دغدغه‌ی بسیار مهمی است، این مسئله فرا استانی بوده و باید در هیئت دولت حل و فصل شود.

وی به تشریح آمار و ارقام درآمد و منابع مالیاتی استان پرداخت و افزود: در بودجه‌ی سال جاری سه هزار و ۳۷۳ همت، درآمد مالیاتی از بودجه‌ی عمومی پیش‌بینی شده است که از این تعداد، بخش زیادی شامل مالیات اشخاص حقوقی و مالیات بر کالاها و خدمات می‌شود که عمده‌ی این مالیات از شرکت‌های تولیدی اخذ می‌شود، در حالی که قسمت اعظمی از اصناف معاف از مالیات هستند.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: برای سال جاری ۶۱.۳ همت مالیات برای استان آذربایجان‌شرقی پیش‌بینی شده است، درحالی‌که واحدهای صنعتی و تولیدی استان بعد از گذشت ۳ ماه از شروع سال، تاکنون به‌دلیل جنگ نتوانسته‌اند تولید محصول یا صادراتی داشته باشند.

بنابیان افزود: پیش‌بینی محتمل از رشد اقتصادی ایران قبل از وقوع جنگ رمضان منفی هشت درصد است و با وجود رشد اقتصادی منفی نمی‌توانیم افزایش دو برابری مالیات را داشته باشیم.

نایب‌رئیس اتاق تبریز ادامه داد: از سال ١٣٩٠ تا ١۴۰۳، مالیات بر درآمد اسمی همواره نوسان داشته و در سال‌های اخیر حتی از مبلغ تصویب شده پیشی گرفته است. 

وی  با بیان اینکه جمع‌بندی داده‌ها نشان می‌دهد عدم تحقق مالیات بر درآمد و ثروت باعث شده دولت برای پوشش کسری، اتکا و فشار بیشتری به پایه‌ی مالیات اشخاص حقوقی، کالاها و خدمات داشته باشد، گفت: عدالت در مالیات‌ستانی از اقشار مختلف صنوف باید رعایت شود.

بنابیان درخواست کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور سازمان‌های امور مالیاتی، خوداظهاری واحدهای تولیدی و صنعتی را برای اخذ مالیات بپذیرند.

انتهای پیام 

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای