۱۴۰۵-۰۳-۱۷ | ۱۱:۲۱
امنیت ملی بدون امنیت محیط زیستی ممکن نیست/ ارائه پیشنهاد ایجاد یگان حریق جنگلی

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

امنیت ملی بدون امنیت محیط زیستی ممکن نیست/ ارائه پیشنهاد ایجاد یگان حریق جنگلی

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار هفته محیط زیست، گفت: بر این اساس امنیت ملی بدون امنیت محیط زیستی ممکن نیست و هر اقدامی جهت رشد و شکوفایی نیازمند برخورداری از وضعیت زیست‌محیطی مناسب است.

به گزارش ایسنا، شینا انصاری در نشست خبری که امروز در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، اظهار کرد: بدون برخورداری از آب و خاک سالم امنیت نخواهیم داشت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: توسعه گفت و گو با جامعه و نهادهای مردمی در مسیر حفاظت از محیط زیست از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره خسارات زیست محیطی دو جنگ تحمیلی اخیر، گفت: این دو جنگ از وقوع آتش‌سوزی های گسترده تا آسیب به زیرساخت‌های محیط زیستی را در پی داشت.

انصاری با اشاره به اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست اظهارکرد: برنامه جامع مقابله با گرد و غبار به تصویب هیأت وزیران قرار گرفت و اقدام عملیاتی شروع شد و در جهت آمادگی ملی برای مقابله با آتش سوزی عرصه‌ها انجام  و پیشنهاد ایجاد یگان حریق جنگلی ارائه شد.

ادامه دارد...

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی

چندرسانه‌ای