ایمان محمدی دوشنبه ۱۸ خرداد در آیین تکریم و معارفه رئیس حوزه قضایی شهرستان فاریاب، با ارائه گزارشی از عملکرد سهساله این مجموعه اظهار کرد: استفاده از ظرفیت مصلحین، ریشسفیدان و معتمدین محلی در حلوفصل اختلافات از مهمترین رویکردهای دستگاه قضایی شهرستان بوده که نتایج مطلوبی به همراه داشته است.
وی افزود: بر اساس آمارهای موجود، با تقویت فرهنگ سازش و بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی، میزان طلاق در شهرستان فاریاب بین ۳۷ تا ۴۰ درصد کاهش یافته که این دستاورد حاصل همافزایی دستگاههای مختلف و مشارکت مؤثر مردم است.
رئیس سابق حوزه قضایی فاریاب با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه توسعه زیرساختهای قضایی گفت: راهاندازی و نهادینهسازی فعالیت مصلحین و حکمین قرآنی، ایجاد شعبه دوم دادگاه و فراهم شدن مقدمات تشکیل دادسرا از جمله مهمترین اقدامات صورتگرفته در این شهرستان طی سه سال گذشته بوده است.
محمدی همچنین از توسعه فضاهای فیزیکی مجموعه قضایی شهرستان خبر داد و بیان کرد: در این مدت حدود ۹۰۰ مترمربع به فضای فیزیکی دادگستری فاریاب افزوده شده و نزدیک به ۲۵۰۰ مترمربع عملیات حیاطسازی نیز در این مجموعه انجام شده است.
وی در پایان با قدردانی از همکاری مسئولان شهرستان، کارکنان دستگاه قضایی و همراهی مردم و معتمدین محلی تأکید کرد: تحقق این اقدامات حاصل همکاری، همدلی و مشارکت همه بخشها در راستای ارتقای خدمات قضایی و حلوفصل اختلافات بوده است.
انتهای پیام
