۱۴۰۵-۰۳-۱۸ | ۱۰:۲۹
منبع: نمایندگی زنجان
مدارس زنجان از تغییر غیرضروری لباس دانش‌آموزان خودداری کنند
عکس تزئینی است

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان:

مدارس زنجان از تغییر غیرضروری لباس دانش‌آموزان خودداری کنند

زنجان (ایسنا) -  رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان زنجان گفت: در راستای کاهش هزینه‌های خانواده‌ها، به مدارس استان تأکید شده است که از تغییر غیرضروری طرح و رنگ لباس دانش‌آموزی در سال تحصیلی آینده اجتناب کنند.

حسن بیات در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ابلاغ مجدد دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع لباس دانش‌آموزی، اظهار کرد: این دستورالعمل در اجرای ماده ۸۵ آیین‌نامه اجرایی مدارس و با هدف ایجاد شفافیت، نظارت مؤثر و کاهش هزینه‌های خانواده‌ها به تمامی نواحی و مناطق استان ابلاغ شده است.

وی افزود: با استقرار سامانه الکترونیکی لباس دانش‌آموزی در بستر پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش و کارپوشه سها، همه فرآیندهای مربوط به ثبت اطلاعات، معرفی تولیدی‌های مجاز، اعلام نرخ‌نامه‌ها، ثبت ظرفیت تولید و نظارت بر اجرای امور باید از طریق این سامانه انجام شود.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به شرایط اقتصادی خانواده‌ها، تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود و در راستای حمایت از خانواده‌ها، به مدارس تأکید شده است حتی‌المقدور از تغییر طرح و رنگ لباس دانش‌آموزی در سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ خودداری کنند تا هزینه اضافی به اولیا تحمیل نشود.

بیات با بیان اینکه رعایت حقوق خانواده‌ها از اولویت‌های اصلی این طرح است، عنوان کرد: مدارس موظف هستند نرخ‌نامه‌های مصوب و فهرست تولیدی‌های مجاز را به‌صورت شفاف در اختیار اولیا قرار دهند و خانواده‌ها نیز این حق را دارند که با حفظ الگوی مصوب مدرسه، لباس دانش‌آموزی را شخصاً یا از طریق تولیدی‌های مجاز تهیه کنند.

وی ادامه داد: تعیین طرح و رنگ لباس باید در شورای مدرسه و با اخذ نظر مشورتی شورای دانش‌آموزی انجام شده و صورتجلسه آن در سامانه ثبت شود. همچنین میزان رضایتمندی دانش‌آموزان از لباس سال گذشته باید مورد بررسی قرار گیرد و نتایج آن در تصمیم‌گیری‌های سال جدید لحاظ شود.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان زنجان با تأکید بر اهمیت کیفیت لباس دانش‌آموزی، گفت: انجمن اولیا و مربیان مدارس پیش از انعقاد قرارداد با تولیدکنندگان موظف هستند کیفیت پارچه و دوخت را بررسی کنند و در فرآیند اندازه‌گیری نیز از خیاط همجنس استفاده شود.

بیات افزود: در طراحی و تولید لباس دانش‌آموزی باید شاخص‌هایی همچون کیفیت، ایمنی، دوام، راحتی و تناسب با شرایط اقلیمی، سنی و جنسیتی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گیرد. همچنین بهره‌گیری از نمادها و الگوهای فرهنگی اسلامی ـ ایرانی و ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای نیز مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، اظهار کرد: شرایط و نیازهای این دانش‌آموزان باید در طراحی و انتخاب لباس لحاظ شود. همچنین استفاده از ظرفیت هنرستان‌های مرتبط در حوزه طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی مورد تأکید آموزش و پرورش است.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان زنجان از برنامه‌ریزی برای برگزاری جلسات توجیهی مدیران و عوامل اجرایی خبر داد و گفت: تیم‌های نظارت و ارزیابی نیز بر روند تولید و توزیع لباس دانش‌آموزی نظارت خواهند داشت و سازوکارهای رسیدگی به شکایات نیز به مدارس اعلام شده است.

بیات از ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان خواست در اسرع وقت نسبت به ثبت و به‌روزرسانی اطلاعات مورد نیاز در سامانه لباس دانش‌آموزی اقدام کرده و اطلاع‌رسانی لازم را به مدارس انجام دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای