۱۴۰۵-۰۳-۱۹ | ۱۰:۵۰
منبع: بنیاد شهید
پرداخت وام ودیعه مسکن به دهک‌های یک تا سه جامعه ایثارگری

مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید خبر داد:

پرداخت وام ودیعه مسکن به دهک‌های یک تا سه جامعه ایثارگری

مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از پرداخت وام ودیعه مسکن به دهک‌های یک تا سه جامعه ایثارگری خبر داد.

به گزارش ایسنا، میثم اروز، از پرداخت وام ودیعه مسکن به دهک‌های یک تا سه جامعه ایثارگری اعم از خانواده شهدا و ایثارگران، جانبازان و آزادگان از سوی بانک‌های عامل تعیین شده از سوی بانک مرکزی خبر داد.

اروز اظهار کرد: سهمیه وام ودیعه مسکن را بانک مرکزی بر اساس جدول الزامات مصارف قانون بودجه ۱۴۰۵ کل کشور به بنیاد شهید و امور ایثارگران برای دهک‌های یک تا سه جامعه هدف تخصیص داده است که پس از توزیع استانی توسط بانک‌های عامل می‌توانند برای دریافت این وام اقدام کنند. با توجه به محدودیت سهمیه اولویت از سوی استان‌ها اعمال می‌شود.

وی افزود: شرایط اعلامی از سوی بانک مرکزی قرار داشتن در دهک‌های ۱ الی ۳ درآمدی و فاقد مسکن بودن متقاضی است همچنین این جامعه ایثارگری که وام مسکن دریافت کرده‌اند و در حال حاضر قسط آنها تمام شده است و صاحب مسکن نیستند می‌توانند این وام ودیعه مسکن را دریافت کنند.

 انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری

چندرسانه‌ای