۱۴۰۵-۰۳-۱۹ | ۱۴:۵۴
منبع: نمایندگی مازندران
سرپرست تامین اجتماعی خبر داد: پوشش بیمه‌ای ۶۰ درصد جمعیت مازندران

سرپرست تامین اجتماعی خبر داد: پوشش بیمه‌ای ۶۰ درصد جمعیت مازندران

مازندران (ایسنا) - سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی مازندران با اشاره به پوشش بیمه‌ای ۶۰ درصدی جمعیت استان، از پرداخت پنج هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان مستمری و عیدی به بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال گذشته خبر داد و گفت: ۲۸ میلیارد تومان به تعهدات کوتاه‌مدت اختصاص یافته است.

حسن مهدوی با اعلام آخرین وضعیت تحت‌پوشش بودن شهروندان استان اظهار کرد: بر اساس آمار تا پایان سال گذشته، ۶۸۷ هزار و ۱۴۱ نفر از شهروندان استان به‌عنوان بیمه‌شده اصلی و ۴۰۸ هزار و ۱۸۲ نفر نیز به عنوان بیمه‌شده اجباری زیر پوشش این سازمان هستند.

وی با اشاره به عملکرد مالی این نهاد در سال گذشته، افزود: مجموع تعهدات بلندمدت پرداختی به مستمری‌بگیران استان در اسفند، ۵ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان بوده است. از این مبلغ، ۳ هزار و ۸۱۶ میلیارد تومان سهم حقوق مستمری‌بگیران و یک هزار و ۹۶۸ میلیارد تومان نیز سهم عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران بوده است.

مهدوی تصریح کرد: در حوزه تعهدات کوتاه‌مدت نیز بیش از ۲۸ میلیارد تومان در قالب غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، هزینه پروتز و اروتز، کمک‌هزینه ازدواج، هزینه کفن و دفن، و هزینه سفر و اقامت بیمار و همراه پرداخت شده است.

سرپرست تأمین اجتماعی مازندران تعداد مستمری‌بگیران، بازنشستگان و مقرری‌بگیران زیر پوشش را بیش از ۲۵۵ هزار نفر عنوان کرد و گفت: با احتساب خانواده‌های بیمه‌شدگان، جمعیت تحت پوشش به یک میلیون و ۹۸۲ هزار و ۷۳۳ نفر می‌رسد که معادل ۶۰ درصد جمعیت استان است.

وی یادآور شد: سال گذشته این سازمان بیش از ۴۹ همت (۴۹ هزار میلیارد تومان) بابت تعهدات بلندمدت به مستمری‌بگیران استان پرداخت کرده است.

مهدوی به چالش‌های تأمین مالی اشاره کرد و گفت: بخش عمده منابع سازمان از محل حق بیمه‌ها تأمین می‌شود و عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه از سوی کارگاه‌ها، ضمن انباشت بدهی و عقب‌افتادن مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌ها، مهم‌تر از همه پرداخت تعهدات بلندمدت و کوتاه‌مدت را با تأخیر مواجه کرده و نارضایتی اجتماعی به دنبال دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی مازندران در روز سه‌شنبه ۱۹ خرداد، وی تعداد کارگاه‌های فعال زیر پوشش این سازمان بیمه‌گر را ۸۹ هزار و ۴۴۰ مورد اعلام و از کارفرمایان خواست نسبت به بیمه کردن نیروهای خود اقدام کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای