مهرداد اکبریان در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: با توجه به بارشها در سال زراعی اخیر و هوای گرم، وضعیت حریق در شرایط خطرناکی است که نیازمند اهمیت حساسیت بیشتر مردم و مسئولین استان است.
وی ادامه داد: امسال با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما شرایط ویژه ای در کشور وجود دارد و حفاظت از عرصههای منابع طبیعی و مرتعی نیازمند تلاش و همکاری مسئولان و مردم است.
اکبریان با بیان اینکه تنها کمک بعد از حریق مطرح نیست بلکه از قبل باید پیشگیری کرد، افزود: به دستور استاندار لرستان تمام ادارات در همه شهرستانها در آمادگی کامل هستند و امکانات و خودروهای خود را در اختیار اداره منابع طبیعی قرار خواهند داد. همچنین قرار شد مردم و دهیاریها به کمک کنترل حریق بیایند.
مدیرکل حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور در ادامه تصریح کرد: در خصوص آفات در استانهای زاگرسی با توجه به بارندگی وضعیت بهتری خصوصا در جوانه خوارها داریم و اگر درگیر پروانه سفید نشویم مشکل خاصی نداشته و آمادگی لازم را داریم.
انتهای پیام
