۱۴۰۵-۰۳-۲۱ | ۱۳:۰۰
منبع: نمایندگی فارس
امام جمعه شیراز: قدرت معنوی ایران و جهان اسلام در مساجد شکل گرفته است

امام جمعه شیراز: قدرت معنوی ایران و جهان اسلام در مساجد شکل گرفته است

فارس (ایسنا) - نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با تأکید بر نقش مساجد در ایجاد قدرت برای جامعه اسلامی، گفت: عرصه قدرت معنوی که مهم‌ترین قدرت است، در مساجد شکل گرفته و قدرت معنوی باید پشتوانه قدرت نظامی باشد.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، پنج‌شنبه ۲۱ خرداد در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی ـ توجیهی دبیران واحدهای امور مساجد شهرستانی استان‌های بوشهر، خوزستان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد که به میزبانی شیراز و در سالن ولایت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، اظهار کرد: قدرت‌آفرینی به سبک جدید، راه‌حل دنیای امروز در برابر استکبار و صهیونیسم است.

وی افزود: عرصه قدرت معنوی که مهم‌ترین قدرت به شمار می‌رود، در مساجد شکل گرفته و قدرت معنوی ایران و جهان اسلام نیز در همین پایگاه‌های دینی و مردمی ایجاد شده است.

تمدن اسلامی بر محور مسجد شکل می‌گیرد

امام جمعه شیراز با بیان اینکه قدرت در معادلات جهانی حرف اول را می‌زند، به نقش مسجد در ایجاد این قدرت اشاره کرد و گفت: تمدن ما بر پایه مسجد و محور مسجد شکل می‌گیرد و باید هر کاری که از دستمان برمی‌آید برای ایجاد این تمدن و قدرت‌آفرینی برای ایران و اسلام انجام دهیم.

آیت‌الله دژکام اظهار کرد: کسانی که در غرب برای آینده جهان برنامه‌ریزی می‌کردند، تصور داشتند که در نبرد تمدن‌ها، مسلمانان نابود خواهند شد و تمدن اسلامی جایگاهی در آینده جهان نخواهد داشت، اما رخدادهای سال‌های اخیر خلاف این تصور را نشان داده است.

سازمان‌های بین‌المللی در ایفای نقش خود ناکام مانده‌اند

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با اشاره به تحولات بین‌المللی گفت: امروز جهان با نوعی سردرگمی مواجه است و شرایطی شبیه قانون جنگل بر روابط بین‌الملل حاکم شده است.

وی افزود: سازمان ملل متحد و شورای امنیت در ساماندهی مسائل جهانی نقش مؤثری ایفا نمی‌کنند و عملاً تحت تأثیر سیاست‌های آمریکا قرار گرفته‌اند.

آیت‌الله دژکام همچنین با اشاره به مصوبه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار کرد: ما از امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی آموخته‌ایم که در چنین شرایطی بهترین راه حمایت از ملت اسلامی، قدرتمند شدن است و این قدرت باید به‌صورت مستمر تقویت شود.

مساجد سنگرهای قدرت‌آفرینی هستند

امام جمعه شیراز در ادامه با تأکید بر جایگاه مساجد در تحولات اجتماعی و فرهنگی گفت: مساجد همواره سنگرهای اصلی جامعه اسلامی بوده‌اند و حفظ و تقویت کارکردهای آن‌ها در مسیر قدرت‌آفرینی برای امت اسلامی ضروری است.

به گزارش ایسنا، دوره آموزشی ـ توجیهی دبیران واحدهای امور مساجد شهرستانی استان‌های بوشهر، خوزستان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد با حضور حدود ۱۰۰ نفر از دبیران امور مساجد این استان‌ها به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس و به میزبانی شیراز در حال برگزاری است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای