۱۴۰۵-۰۳-۲۴ | ۱۳:۱۲
منبع: نمایندگی کرمانشاه
اجرای طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۱ بقعه متبرکه کرمانشاه

اجرای طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۱ بقعه متبرکه کرمانشاه

کرمانشاه (ایسنا) - معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از برگزاری طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۱ بقعه متبرکه استان همزمان با ایام محرم خبر داد.

حجت‌الاسلام جواد جاسمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای ایام ماه محرم، اظهار کرد: طرح «بصیرت عاشورایی» امسال در ۴۱ بقعه متبرکه استان کرمانشاه برگزار می‌شود و در همین راستا ۳۱ مبلغ برای استقرار در بقاع متبرکه پیش‌بینی شده‌ که ۲۱ نفر آنان از قم اعزام می‌شوند و مابقی نیز از مبلغان بومی استان هستند که در بقاع مستقر خواهند شد.

وی افزود: این مبلغان در طول ایام اجرای طرح، برنامه‌هایی از جمله سخنرانی مذهبی، برپایی نماز جماعت، پاسخگویی به سوالات شرعی و دینی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی را بر عهده خواهند داشت تا از ظرفیت بقاع متبرکه در راستای ترویج معارف دینی و عاشورایی استفاده شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه همچنین از برپایی محافل قرآنی در بقاع متبرکه استان در ایام محرم خبر داد و گفت: این محافل با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و پیوند هرچه بیشتر عزاداری‌های حسینی با معارف قرآن کریم برگزار می‌شود.

جاسمی در ادامه با اشاره به وجود چند موقوفه با نیت عزاداری در استان، اظهار کرد: دو تا سه موقوفه در استان با نیت برگزاری مراسم عزاداری وجود دارد که مطابق نیت واقفان، از ظرفیت این موقوفات برای برپایی مجالس و برنامه‌های مرتبط با عزاداری سیدالشهدا(ع) استفاده خواهد شد.

وی با بیان اینکه بقاع متبرکه بنا بر تاکیدات رهبر شهید انقلاب باید به قطب‌های فرهنگی تبدیل شوند، تصریح کرد: مجموعه اوقاف تلاش دارد این اماکن متبرکه را به کانون‌های فرهنگی و مذهبی اثرگذار تبدیل کند و در همین راستا برنامه‌های ماه محرم امسال نیز با نگاه فرهنگی و معرفتی طراحی شده است.

جاسمی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود و نیز شهادت رهبری و برخی از چهره‌های جبهه مقاومت و نیز مردم کشورمان، برنامه‌های امسال مفصل‌تر از سال‌های گذشته برگزار خواهد شد و تلاش می‌شود در کنار برپایی مجالس عزاداری سیدالشهدا(ع)، به موضوع مقاومت، مقابله با دشمن و روحیه استکبارستیزی که از مهم‌ترین جلوه‌های سیره اهل‌بیت(ع) است نیز پرداخته شود.

 انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها