۱۴۰۵-۰۳-۲۷ | ۰۹:۵۷
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
فرماندار: سالانه ۹ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی زرآباد زیر کشت محصولات زراعی می‌رود

فرماندار: سالانه ۹ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی زرآباد زیر کشت محصولات زراعی می‌رود

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - فرماندار زرآباد گفت: با توجه به شرایط اقلیمی منحصر به فرد و حاصلخیزی خاک، سالانه ۹ هزار هکتار از اراضی این شهرستان در جنوب سیستان و بلوچستان به زیر کشت انواع محصولات زراعی می‌رود.

احسان رئیسی ۲۷ خرداد در نشست با مدیر و کارکنان جهاد کشاورزی زرآباد که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۲ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به صورت آبی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد که از این میزان، بیش‌از هشت هزار و ۲۰۰ هکتار به باغات اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه زرآباد به یکی از قطب‌های مهم کشاورزی جنوب‌شرق کشور تبدیل شده است، افزود: بخش عمده‌ای از اقتصاد، اشتغال و معیشت مردم این منطقه بر پایه کشاورزی و باغداری استوار است و تولیدات این شهرستان سهم قابل توجهی در سبد محصولات کشاورزی استان و کشور دارد.

فرماندار زرآباد ضمن قدردانی از تلاش‌های جهاد کشاورزی، به چالش‌های پیش روی بهره‌برداران اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت نهاده‌های کشاورزی، مشکلات تامین سوخت، هزینه‌های حمل‌ونقل و نوسانات بازار از جمله دغدغه‌های اصلی کشاورزان این منطقه است که نیازمند توجه ویژه دستگاه‌های متولی است.

وی با تاکید بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی در زرآباد تصریح کرد: بخش قابل توجهی از ارزش افزوده محصولات کشاورزی در مرحله فرآوری و بسته‌بندی ایجاد می‌شود؛ از این رو راه‌اندازی صنایع مرتبط با محصولات گرمسیری، احداث سردخانه‌ها و مراکز بسته‌بندی از مهم‌ترین اولویت‌ها و نیازهای این شهرستان برای رونق اقتصادی و جلوگیری از خام‌فروشی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها