بهرام سرمست در دیدار با هیاتی از تولیت حرم مطهر حضرت امام حسین(ع)، با اشاره به پیوندهای عمیق فرهنگی، مذهبی و تاریخی میان ایران و عراق، اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی سوم، حضرت آیت الله العظمی سیستانی با تفقد از خانواده های شهدای استان، بار دیگر عمق همدلی و برادری میان دو ملت را به نمایش گذاشتند.
وی با قدردانی از ابراز همدردی ملت عراق در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، افزود: این همراهیها نشان دهنده استحکام روابط دینی و اعتقادی میان دو ملت مسلمان ایران و عراق است.
وی ادامه داد: برای حفظ و تقویت این آمادگیها و دستاوردها، توسعه همکاریهای دینی، مذهبی و فرهنگی مشترک میان دو ملت ضروری است و باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اعلام آمادگی استان برای میزبانی از برنامه های مشترک فرهنگی و مذهبی، خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی و شهر تبریز آماده استقبال و میزبانی از هیئت های فرهنگی و مذهبی عراق در مناسبت های پیشرو هستند.

در این دیدار، حاج فاضل عوز رئیس حفظ نظام عتبه حسینی و دستیار ویژه تولیت حرم مطهر امام حسین(ع) نیز با تمجید از میهمان نوازی مردم تبریز، اظهار کرد: تبریز شهری میهمان نواز است و ما در این سفر به خوبی این ویژگی را لمس کردهایم.
وی با اشاره به شرایط ویژه منطقه و تحولات اخیر، گفت: محرم امسال با سالهای گذشته تفاوت دارد، چراکه جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمن آمریکایی_صهیونیستی ایستادگی و مقاومت کرد و این پایداری، پیام روشنی به جهانیان ارسال کرد.
وی بیان کرد: ایستادگی ایران در برابر دشمنان، جایگاه ویژه و تأثیرگذار جمهوری اسلامی را در سطح جهان بیش از پیش نمایان ساخت و موجب شد آزادگان جهان در کنار ملت ایران قرار گیرند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری در روز یکشنبه ۳۱ خرداد، وی تأکید کرد: دستاوردها و پیروزیهای حاصلشده تنها متعلق به ایران نیست، بلکه متعلق به همه مسلمانان و آزادگان جهان است و ثمرات آن به نفع جهان اسلام خواهد بود.
انتهای پیام
