۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۱:۴۹
منبع: نمایندگی زنجان
دسته یوم‌العباس(ع) امسال جلوه‌ای از وحدت، مقاومت و خون‌خواهی شهدای ایران خواهد بود

عضو هیئت‌ امنای حسینیه اعظم زنجان:

دسته یوم‌العباس(ع) امسال جلوه‌ای از وحدت، مقاومت و خون‌خواهی شهدای ایران خواهد بود

زنجان (ایسنا) - عضو هیئت‌امنای حسینیه اعظم زنجان با اشاره به برگزاری مراسم یوم‌العباس(ع) عصر امروز، گفت: امسال علاوه بر نمایش ارادت به حضرت ابوالفضل(ع)، پیام خون‌خواهی شهدای ایران و استمرار راه آنان نیز به نمایش گذاشته خواهد شد.

علیرضا فیروزفر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حسینیه اعظم زنجان نماد عزت، آزادگی و ارادت مردم این دیار به حضرت ابوالفضل (ع) است، اظهار کرد: تجربه سال گذشته نشان داد هر اندازه دشمنان تلاش کنند از شور و حضور مردم در مراسم مذهبی بکاهند، نتیجه‌ای معکوس خواهند گرفت. پس از جنگ ۱۲ روزه و همزمانی آن با ایام محرم، بسیاری تصور می‌کردند حضور مردم کمرنگ‌تر شود، اما دسته یوم‌العباس (ع) سال گذشته یکی از کم‌نظیرترین اجتماعات عزاداری سال‌های اخیر بود.

وی افزود: همین تجربه این اطمینان را ایجاد کرده است که امسال نیز مردم با حضوری گسترده‌تر در این مراسم شرکت خواهند کرد و بار دیگر ارادت خود را به حضرت ابوالفضل (ع) و پایبندی خود به ارزش‌های دینی و ملی به نمایش خواهند گذاشت.

عضو هیئت‌ امنای حسینیه اعظم زنجان با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌ شده برای برگزاری مراسم، بیان کرد: با وجود اینکه حسینه اعظم مورد حمله دشمنان قرار گرفت اما با این حال در بخش پشتیبانی و تدارکات، خادمان حسینیه اعظم با تلاش شبانه‌روزی همه امکانات لازم را برای برگزاری باشکوه مراسم فراهم کرده‌اند و هیچ‌گونه نگرانی در زمینه خدمت‌رسانی به عزاداران وجود ندارد.

فیروزفر با اشاره به موضوع خون‌خواهی شهدای ایران، تصریح کرد: خون‌خواهی صرفاً به معنای انتقام‌گیری ازیک شخص نیست، بلکه ادامه دادن راه و آرمان شهدا است. همان‌گونه که خون‌خواهی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در طول تاریخ به یک جریان ماندگار برای احیای حق و مقابله با ظلم تبدیل شد، امروز نیز خون‌خواهی شهدای ایران به معنای استمرار مسیر عزت، استقلال، عدالت‌خواهی و ایستادگی در برابر ظلم است.

او ادامه داد: خون‌خواهی شهدای ایران محدود به یک فرد یا یک حادثه نیست، بلکه همه شهدایی را که در راه دفاع از کشور، امنیت و آرمان‌های انقلاب اسلامی جان خود را تقدیم کرده‌اند، دربرمی‌گیرد؛ از فرماندهان و دانشمندان گرفته تا مردم بی‌گناهی که در حملات دشمن به شهادت رسیدند.

عضو هیئت‌امنای حسینیه اعظم زنجان خاطرنشان کرد: این حرکت، پیامی از آمادگی، انسجام و مقاومت ملت ایران است و نشان می‌دهد که ملت ایران در برابر فشارها و تهدیدها عقب‌نشینی نخواهد کرد و با حفظ وحدت، مسیر شهدا و آرمان‌های آنان را ادامه خواهد داد.

وی تأکید کرد: دسته یوم‌العباس (ع) زنجان تنها یک اجتماع مذهبی نیست، بلکه جلوه‌ای از همبستگی، ایمان، هویت دینی و ملی مردم است و امسال نیز این مراسم با حضور گسترده عزاداران، صحنه‌ای ماندگار از وحدت و وفاداری مردم به آرمان‌های عاشورا و شهدا رقم خواهد زد. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها