۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۶:۲۰
کشف و معدوم‌سازی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در قم

کشف و معدوم‌سازی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در قم

قم (ایسنا) - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم گفت: در بازرسی از سردخانه یک واحد صنفی، مقدار ۶۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ و گوسفند کشف شد که طبق نظر کارشناسان دامپزشکی، تاریخ مصرف آن‌ها منقضی شده و فاقد شرایط لازم برای مصرف انسانی بود.

رضا حدادپور گفت: به‌ دنبال دریافت شکایت مردمی، طی گشت مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی استان قم و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان، یک واحد فروشگاه پروتئینی به دلیل نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی شناسایی و پلمب شد. 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم گفت: محموله کشف‌شده با دستور قضایی این اداره کل و با حضور کارشناسان ذی‌ربط در این گشت مشترک، به دلیل فساد مواد اولیه و به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان، در محل تخلیه پسماند شهری معدوم‌سازی شد.

حدادپور گفت: پرونده تخلف برای این واحد صنفی تشکیل و جهت رسیدگی به شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارجاع شد. 

وی تأکید کرد: با هرگونه اقدامی که سلامت مردم را به مخاطره بیندازد، بدون اغماض و در چارچوب قانون برخورد قاطع خواهد شد.

 به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی قم در روز دوم تیر، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و عرضه مواد غذایی مشکوک، مراتب را از طریق سامانه اینترنتی tazirat۱۳۵.ir گزارش کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها