۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۱۶:۵۷
پروژه‌های ورزشی پاکدشت در انتظار اعتبار/ مسئولان استانی برای تخصیص بودجه پای کار آمدند

پروژه‌های ورزشی پاکدشت در انتظار اعتبار/ مسئولان استانی برای تخصیص بودجه پای کار آمدند

تهران (ایسنا) - رئیس گروه ورزش سازمان برنامه و بودجه استان تهران در بازدید از اماکن ورزشی پاکدشت و نشست بررسی پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان تأکید کرد که پروژه‌های ورزشی پاکدشت بدون تأمین اعتبار به سرانجام نمی‌رسند؛ موضوعی که با مطالبه فرماندار و اداره ورزش و جوانان شهرستان برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی همراه شد.

 روند پیگیری برای جذب اعتبارات و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی پاکدشت با حضور مسئولان استانی وارد مرحله تازه‌ای شد. در همین راستا کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران و مسئولان برنامه و بودجه اداره کل ورزش و جوانان استان تهران از مجموعه‌ها و اماکن ورزشی شهرستان بازدید کردند و سپس در نشستی با حضور مسئولان شهرستانی به بررسی نیازها و مشکلات این حوزه پرداختند.

این بازدید و نشست با حضور محمدمهدی قمی فرماندار پاکدشت، فرهاد بشیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، سمیعی رئیس گروه ورزش سازمان برنامه و بودجه استان تهران، حسام بزرگپور سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان و رؤسای هیئت‌های ورزشی در سالن جلسات اداره ورزش روز سه شنبه دوم تیر برگزار شد.

سمیعی در این نشست با اشاره به ضرورت تأمین منابع مالی برای اجرای طرح‌های عمرانی ورزشی اظهار کرد: پروژه‌های ورزشی پاکدشت بدون تأمین اعتبار به سرانجام نمی‌رسند و برای پیگیری اعتبارات باید برآورد دقیق و کارشناسی‌شده هزینه‌های هر پروژه ارائه شود.

وی افزود: افزایش هزینه‌های عمرانی در سال‌های اخیر، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را با چالش مواجه کرده و هرگونه تأخیر در اجرای طرح‌ها، هزینه نهایی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

رئیس گروه ورزش سازمان برنامه و بودجه استان تهران با اشاره به نیاز برخی مجموعه‌های ورزشی شهرستان به بازسازی و بهسازی تأکید کرد: استفاده از ظرفیت اعتبارات ملی، استانی و سایر منابع حمایتی می‌تواند روند توسعه زیرساخت‌های ورزشی پاکدشت را تسریع کند.

محمد مهدی قمی فرماندار پاکدشت با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی شهرستان گفت: پاکدشت از شهرستان‌های دارای استعدادهای فراوان ورزشی است و قهرمانان متعددی در سطوح ملی و بین‌المللی از این منطقه برخاسته‌اند؛ از این رو توسعه زیرساخت‌های ورزشی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

قمی افزود: ورزش نقش مهمی در سلامت جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی می‌تواند زمینه بهره‌مندی بیشتر جوانان و نوجوانان از امکانات مناسب را فراهم کند.

حسام بزرگپور سرپرست اداره ورزش و جوانان پاکدشت در جریان بازدید میدانی از مجموعه‌های ورزشی،گزارشی از وضعیت موجود اماکن ورزشی، نیازهای عمرانی و پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان ارائه کرد و خواستار حمایت بیشتر برای تأمین اعتبارات مورد نیاز شد.

به گزارش ایسنا، حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه استان تهران در پاکدشت و بازدید از پروژه‌های ورزشی این شهرستان، گامی مهم در مسیر جذب اعتبارات، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ارتقای سرانه‌های ورزشی شهرستان ارزیابی می‌شود؛ اقدامی که می‌تواند زمینه توسعه زیرساخت‌ها و افزایش بهره‌مندی ورزشکاران از امکانات مناسب‌تر را فراهم کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها