محمدعلی طالبی چهارشنبه سوم تیر مصادف با تاسوعای حسینی در جمع عزاداران شهرستان بم ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران وفادارش، به تبیین درسهای قیام عاشورا پرداخت و اظهار کرد: حضرت ابوالفضل (علیه السلام) تا آخرین لحظه به امام خود وفادار ماند و با جانفشانی در این مسیر، به همه آزادگان جهان درس مقاومت و ایثار داد.
استاندار کرمان با تأکید بر تأثیر این روحیه بر جامعه بیان کرد: همین روحیه و تأسی مردم به حضرت ابوالفضل(علیه السلام) بود که آنان را به انقلاب، نظام و آرمانهای بلند امام راحل وفادار کرد.
وی در ادامه با اشاره به شرایط خاص مراسم عزاداری در سال جاری اظهار کرد: امسال با وجود تحمیل جنگ ناجوانمردانه و وقوع اتفاقاتی نظیر شهادت رهبر عزیز انقلاب، سرداران و رزمندگان کشور، شاهد حضور پرشورتر مردم در مجالس حسینی هستیم.
طالبی در پایان بیان کرد: عزاداران در این مسیر برای تداوم آرمانهای انقلاب تلاش میکنند.

انتهای پیام
