۱۴۰۵-۰۴-۰۴ | ۰۹:۲۵
هشدار نماینده لبنانی به دولت نسبت به توجیه جنایات رژیم صهیونیستی

هشدار نماینده لبنانی به دولت نسبت به توجیه جنایات رژیم صهیونیستی

یک نماینده پارلمان لبنان عملکرد دولت در فرآیند مذاکرات را مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد که اگر دولت اقدام به توجیه جنایات ارتش اشغالگر علیه مردم لبنان کند، حق مذاکره با دشمن صهیونیستی را نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، الیاس جرادی، نماینده پارلمان لبنان خاطرنشان کرد رژیم صهیونیستی با توسل به بندهای فرضی که در توافق آتش‌بس سال ۲۰۲۴ وجود نداشته است، به توجیه ادامه حملات و ارتکاب جنایات و کشتار خود پرداخته است.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وی ادامه داد دولتی که قصد مذاکره با دشمنی را دارد که به مردمش حمله می‌کند، اگر جنایات آن را توجیه کند، حق مذاکره نخواهد داشت.

الیاس جرادی همچنین تصریح کرد آنچه ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ قادر به تحقق آن نبود، اکنون سعی دارد از طریق ابزارهای دیپلماتیک، رسانه‌ای و یا با درگیر کردن بخش‌های مختلف جامعه لبنان در نزاع‌های داخلی محقق سازد.

این نماینده پارلمان لبنان با اشاره به تحولات اخیر گفت: لبنان پیش‌تر قادر به تحمیل آتش‌بس یا تحقق خروج نظامیان صهیونیست نبود، اما امروز شاهد تحقق این موارد هستیم.

جرادی با تأکید بر حق دولت برای مذاکره، هشدار داد: این دولت نمی‌تواند جنایات اسرائیل علیه لبنان را توجیه کند و این مسأله را در مواضع نخست‌وزیر احساس کرده‌ام.

وی همچنین اظهار داشت: «مذاکره باید به نفع مقاومت و آوارگان باشد، نه به قیمت جان آن‌ها. نباید بر سر خون مقاومت و آوارگان مذاکره کرد، بلکه باید به نفع آن‌ها مذاکره کرد.»

جرادی در پایان یادآور شد که مردم لبنان پیش‌تر توسط فرستاده ویژه سابق آمریکا به لبنان مورد اهانت قرار گرفته بودند، در حالی که هیچ اعتراض رسمی از سوی مقامات لبنانی در آن زمان صورت نگرفت.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان