۱۴۰۵-۰۴-۰۴ | ۱۳:۲۶
تداوم هوای گرم و وزش باد در خراسان رضوی تا یکشنبه هفته آتی

تداوم هوای گرم و وزش باد در خراسان رضوی تا یکشنبه هفته آتی

خراسان رضوی (ایسنا) - کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی، گفت: ماندگاری هوای گرم تا یکشنبه ۷ تیرماه ادامه خواهد داشت و از روز دوشنبه ۸ تیر کاهش نسبی دما در نیمه شمالی و نوار شرقی استان آغاز می‌شود.

علی الهی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت جوی روزهای آتی در سطح خراسان‌ رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی تا روز یکشنبه ۷ تیر ماه ماندگاری هوای گرم و وزش باد پدیده غالب جوی در سطح استان خواهد بود.

وی افزود: طی این مدت در برخی مناطق به‌ ویژه نواحی بادخیز، وزش باد شدید همراه با گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و افت دید افقی پیش‌بینی می‌شود و احتمال بروز خسارت نیز دور از انتظار نیست.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: طی عصر یکشنبه ضمن وزش باد شدید در نوار شرقی استان، احتمال انتقال ذرات گردوغبار از صحرای قره‌قوم به این مناطق و سپس نواحی مرکزی از جمله مشهد مقدس وجود دارد. ماندگاری هوای گرم تا یکشنبه ۷ تیرماه ادامه خواهد داشت و از روز دوشنبه ۸ تیر کاهش نسبی دما در نیمه شمالی و نوار شرقی استان آغاز می‌شود.

وی افزود: امروز پنجشنبه ۴ تیر، برای شمال غرب و برخی ارتفاعات استان وقوع رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

الهی با اشاره به وضعیت دمایی مشهد تصریح کرد: نوسانات دمایی این شهر در ۲۴ ساعت گذشته بین ۲۲ تا ۳۴ درجه سانتی‌گراد ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود دمای مشهد در شبانه‌روز آینده بین ۲۳ تا ۳۶ درجه سانتی‌گراد در نوسان باشد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی، در خصوص سردترین و گرمترین نقاط استان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته فریمان با ۱۴ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین و داورزن با ۴۲ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط خراسان رضوی بوده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها