۱۴۰۵-۰۴-۱۰ | ۱۱:۴۸
منبع: نمایندگی اصفهان
فرماندار تیران و کرون:اقتصاد پایدار کشاورزی مستلزم بهره‌گیری از فناوری‌های نوین است

فرماندار تیران و کرون:اقتصاد پایدار کشاورزی مستلزم بهره‌گیری از فناوری‌های نوین است

اصفهان (ایسنا) - فرماندار تیران و کرون گفت: اقتصاد پایدار کشاورزی و کاهش هزینه‌های تولید مستلزم بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و اصلاح‌بذر است.

محمدساعدفر، امروز چهارشنبه ۱۰ تیر در مراسم تکریم و معارفه مدیر جهادکشاورزی تیران و کرون اظهار کرد: کشاورزی سنتی پاسخگو نبوده و نیازمند تغییرات در فرآیند کاشت، داشت و برداشت است.

وی افزود: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و تکنولوژی‌های پیشرفته در تمامی مراحل تولید به کاهش هزینه‌های کشاورزی و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: گلخانه‌های صنعتی در این شهرستان راه‌اندازی شده که از امکانات جدید برای اداره آن استفاده می‌شود.

ساعدفر برپایی نمایشگاه‌های تخصصی در منطقه و حضور سرمایه‌گذاران در نمایشگاه‌های استانی و ملی منجر به شناسایی فناوری و علوم روز شده که بر اقتصاد کشاورزی تأثیر می‌گذارد.

وی کاشت گیاهان دارویی در این شهرستان را نیز یک فرصت برای حوزه کشاورزی برشمرد و گفت: موسیر و زعفران تیران و کرون مرغوبیت داشته و در بازارهای محلی و استانی عرضه می‌شود.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه در کاست موسیر رتبه اول کشوری را داریم، تصریح کرد: فرآوری محصولات کشاورزی برای رشد درآمدی و جلوگیری از خام فروشی مهم است.

به گفته ساعدفر، تکمیل زنجیره تولید از اهمیت خاصی برخوردار بوده تا اینکه ارزش افزوده تولید افزایش پیدا کند و منفعت بیشتری به جامعه کشاورزی برسد.

وی یادآورشد: بخش قابل توجهی از اشتغال این شهرستان مربوط به بخش کشاورزی و دامپروری است.

غلامرضا عشاقی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی جهاد کشاورزی اصفهان به سیمای کشاورزی این استان اشاره و اظهار کرد: تیران و کرون و دهاقان بیشترین میزان گلخانه را در استان اصفهان دارند.

وی افزود: بخش قابل توجهی از پروژه‌های مورد بهره‌برداری و افتتاحیه این استان مربوط به تیران و کرون است که میزان اشتغال بالایی هم دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: کمبود نیروی انسانی در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌های این استان چالشی جدی است. 

عاشقی اضافه کرد: در حال حاضر دو هزار پست سازمانی در سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به دلیل کمبود نیرو بدون تصدی است.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها