چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۵
منبع: نمایندگی سمنان
برپایی ۱۰۰ موکب با مدیریت بانوان و ۱۰۰ ایستگاه کودکانه در استان سمنان در آیین تشییع

برپایی ۱۰۰ موکب با مدیریت بانوان و ۱۰۰ ایستگاه کودکانه در استان سمنان در آیین تشییع

سمنان (ایسنا) - مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری سمنان و مسئول کمیته بانوان ستاد اجرایی آئین وداع و تشییع استان سمنان با اشاره به نقش بی بدیل و اثرگذار بانوان در تمام عرصه‌ها و برهه‌های حساس و تاریخی انقلاب اسلامی ایران از برپایی ۱۰۰ موکب با مدیریت بانوان و ۱۰۰ ایستگاه کودکانه در استان سمنان در آیین وداع و تشییع رهبر شهید خبر داد.

سمیرا کرمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به موقعیت استراتژیک استان سمنان به‌عنوان گذرگاه اصلی زائران، بر لزوم بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بانوان استان سمنان تأکید کرد و افزود: با توجه به عبور جمعیت قابل توجهی از زائران از استان سمنان، باید تمرکز ویژه‌ای بر بخش‌های رفاهی، خدماتی، اسکان و تسهیل عبور زائران در مسیر مراسم قرار گیرد تا پاسخگوی نیاز این عزیزان باشیم.

وی بر نقش بی بدیل و بی‌همتا در حوزه‌ی فعالیت‌های بانوان تأکید و خاطرنشان کرد: میزان مشارکت و ثبت‌نام خواهران در این مسیر، نشان‌دهنده روحیه ایثارگری و عشق وافر آنان است.

مسئول کمیته بانوان ستاد اجرایی آئین وداع و تشییع استان سمنان با نگاهی تحلیلی بر ضرورت تبیین اندیشه‌های والای رهبر شهید در حوزه زنان و خانواده تأکید و تصریح کرد: ما باید از این مراسم بزرگ برای معرفی و تبیین جایگاه والای زن در نگاه رهبر شهید استفاده کنیم. به گونه‌ای که پیام‌های ایشان در میان مخاطبان و زائران به درستی منتقل شود. 

کرمی از برگزاری نشست کمیته امور بانوان استان سمنان جهت برنامه ریزی مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید و متناظر آن در سطح شهرستان‌های استان سمنان خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی جهت برپایی نشست و جلسات تبیین جایگاه و اندیشه مقام معظّم رهبری و امام شهید در حوزه زنان و خانواده در سطح دانشگاه‌ها، پایگاه‌های بسیج، مساجد و روضه‌های خانگی و ...، پیگیری امور رفاهی، خدماتی، رسانه‌ای، تبیینی، سلامت، پوشش خبری و ... در حوزه زنان و خانواده، برنامه‌ریزی بازدید از مواکب و برنامه‌های سطح استان سمنان در ایام مذکور، نشست با سازمان های مردم نهاد فعال در زمینه تولید محتوا و رسانه با هدف تهیه پادکست، کلیپ های کوتاه و تولیدات رسانه ای جهت نشر در بستر مجازی و... از جمله محورها و مضوعات این نشست بوده است.

وی همچنین با اشاره به هماهنگی با شهرداری منطقه ۸ تهران پیرامون نحوه خدمات رسانی به بانوان گفت: ظرفیت پذیرش ۷۲۰۰ خانم فراهم شده است.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری سمنان ادامه داد: ثبت جلوه های مردمی(بدرقه ی آقای شهید ایران)، با هشتگ «باید برخاست »، برپایی ۱۰۰ موکب با مدیریت بانوان و ۱۰۰ ایستگاه کودکانه در سطح استان سمنان، پیگیری برگزاری روضه های خانگی با عنوان «این خانه عزادار امام شهید است»، اجرای طرح کشوری «قصه‌ی آقا »، ثبت دلنوشته، تهیه بسته های بهداشتی مادر و کودک در مواکب و محل اسکان، بازدید از بیمارستان های سطح استان سمنان در حوزه مادر و کودک، سازماندهی،پشتیبانی و خدمات رسانی از دیگر برنامه های کمیته بانوان ستاد اجرایی استان سمنان خواهد بود. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها