۱۴۰۵-۰۴-۱۸ | ۱۱:۱۲
منبع: نمایندگی مازندران
پیش‌بینی تولید ۷۰۰ هزار تن برنج در کشت اول شالیزارهای مازندران

پیش‌بینی تولید ۷۰۰ هزار تن برنج در کشت اول شالیزارهای مازندران

مازندران (ایسنا) - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پیش‌بینی تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن برنج سفید از سطح ۲۳۰ هزار هکتار شالیزار کشت اول استان خبر داد و با اشاره به توزیع ۶۰ درصدی کود اوره پیش از پایان سال گذشته، وضعیت شالیزارها را مطلوب ارزیابی کرد.

هادی باقری، در آستانه فصل برداشت برنج از شالیزارهای مناطق مرکزی استان، اظهار کرد: در سال زراعی جاری، با بهره‌مندی از شرایط آبی مناسب و نزولات جوی کافی، بیش از ۲۳۰ هزار هکتار از اراضی استان به کشت برنج اختصاص یافته است که شامل ارقام کیفی محلی و پرمحصول می‌شود. بر اساس پایش‌های میدانی انجام‌شده، وضعیت عمومی شالیزارها در سطح استان مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی با تأکید بر عدم دریافت گزارش‌های قابل‌توجه از تنش خشکی در اراضی شالیزاری، افزود: با توجه به شرایط خاص کشور و به‌دنبال جنگ دوازده روزه، سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تصمیمی راهبردی، فرآیند توزیع کود اوره مورد نیاز شالیزارها را سه تا چهار ماه زودتر از سنوات گذشته و از اواخر مهر سال گذشته آغاز کرد. به‌گونه‌ای که حدود ۶۰ درصد از کود اوره موردنیاز شالیکاران استان، پیش از پایان سال گذشته توزیع شد و حدود ۲۰ درصد نیز قبل از مسدودی سامانه پایش کودی در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

باقری ادامه داد: حتی با مسدود شدن سامانه پایش، روند تأمین و توزیع کود متوقف نشد و با پیگیری استاندار مازندران و رئیس سازمان و رایزنی با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، این فرآیند با بازگشایی سامانه، همچنان در جریان است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در روز پنجشنبه ۱۸ تیر، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان به کشت ارقام پرمحصول نظیر فجر، ندا و شیرودی اختصاص یافته و مابقی سطوح به ارقام کیفی و محلی از جمله طارم مازند رفته است، ابراز امیدواری کرد: با تولید افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن شلتوک، بیش از ۷۰۰ هزار تن برنج سفید از کشت اول شالیزارهای استان برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها