شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۰۷:۲۶
منبع: نمایندگی کرمانشاه
بقاع متبرکه کرمانشاه؛ چشم‌به‌راه زائران اربعین 

بقاع متبرکه کرمانشاه؛ چشم‌به‌راه زائران اربعین 

کرمانشاه (ایسنا) - در آستانه اربعین حسینی و آغاز سفر زوار به عتبات عالیات، بقاع متبرکه کرمانشاه با بسیج تمامی ظرفیت‌های خود، چشم‌به‌راه زائران هستند تا میزبانی شایسته‌ای از دلدادگان حسینی داشته باشند.

حجت‌الاسلام جواد جاسمی معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های بقاع متبرکه استان کرمانشاه برای خدمت‌رسانی به زوار اربعین حسینی به کار گرفته شده، اظهار کرد: آستان مبارک هفت بقعه و امامزاده در استان کرمانشاه برای اسکان زائران آماده شده‌اند و این خدمت‌رسانی از اول مرداد آغاز شده و تا ۱۵ مرداد ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به ظرفیت اسکان این بقاع افزود: بقعه احمدبن‌اسحاق در شهرستان سرپل‌ذهاب و امامزاده باقر(ع) بیستون هرکدام ظرفیت اسکان شبانه ۲۰۰ نفر را دارند و سایر بقاع شامل امامزاده حسن(ع) حمیل، امامزاده ابراهیم(ع) طاق‌بستان، امامزاده احمد(ع) سنقر، امامزاده ابراهیم(ع) کنگاور و چاه صاحب‌الزمان(عج) نیز هرکدام بین ۵۰ تا ۶۰ نفر ظرفیت اسکان برای زائران فراهم کرده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه همچنین از برپایی ۱۰ موکب توسط این اداره‌کل برای خدمت به زوار اربعین خبر داد و گفت: یک موکب در مرز خسروی و موکب امامزاده باقر(ع) در بیستون خدمات ویژه‌ای به زائران ارائه خواهند داد. همچنین مجموعه اوقاف استان زنجان نیز به عنوان موکب معین جهت خدمت‌رسانی در مرز خسروی مستقر خواهد شد و سایر موکب‌ها نیز در طول مسیر تردد زوار به ارائه خدمات مشغول خواهند بود.

جاسمی در ادامه به برنامه‌های فرهنگی اوقاف برای ایام اربعین اشاره کرد و افزود: در این ایام ۲۲ مبلغ به بقاع متبرکه و موکب‌ها اعزام خواهند شد که ۱۲ نفر آن‌ها مبلغ بومی استان و ۱۰ نفر نیز از قم اعزام شده‌اند. 

وی افزود: این مبلغان در موکب‌ها و بقاع متبرکه به فعالیت‌های فرهنگی می‌پردازند و علاوه بر پاسخگویی به سوالات شرعی، اقلام فرهنگی شامل پرچم‌های مقاومت، صلوات‌شمار و دیگر اقلام فرهنگی را میان زائران توزیع خواهند کرد.

 انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها