سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ | ۲۲:۰۰
منبع: نمایندگی کردستان
مهم‌تر از حضور در محافل و مجالس تبیین و روشنگری است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان:

مهم‌تر از حضور در محافل و مجالس تبیین و روشنگری است

کردستان (ایسنا) - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان با تأکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی در شرایط کنونی گفت: مهم‌تر از حضور در محافل و مجالس، تبیین و روشنگری است و جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به شناخت صحیح دشمن و افزایش بصیرت نیاز دارد.

حجت‌الاسلام سید محمد سادات شامگاه ۳۰ تیرماه در جمع مردم سنندج، با قدردانی از حضور مردم اظهار کرد: حوادث ماه‌های اخیر درس‌ها و عبرت‌های فراوانی برای جامعه داشته است که از جمله آن‌ها می‌توان به ولایت‌مداری، بصیرت، غیرت و دشمن‌شناسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه دشمن‌شناسی یکی از مهم‌ترین نیازهای امروز جامعه است، افزود: هر عاملی که مانع رشد، کمال و پیشرفت انسان شود، در فرهنگ دینی دشمن محسوب می‌شود و این دشمن می‌تواند درونی یا بیرونی باشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اهمیت مبارزه با آسیب‌های اخلاقی، تصریح کرد: صفات ناپسند اخلاقی، هوای نفس و نفس اماره از مهم‌ترین دشمنان درونی انسان هستند و هر فرد باید برای اصلاح نفس و دوری از این آسیب‌ها تلاش کند.

سادات همچنین به نقش دوستان و محیط اجتماعی در شکل‌گیری رفتار افراد اشاره کرد و گفت: رفاقت‌های نادرست می‌تواند آینده انسان را تحت تأثیر قرار دهد و خانواده‌ها باید ضمن اعتماد به فرزندان خود، نسبت به آسیب‌های اجتماعی و فضای مجازی نیز هوشیار باشند.

وی با اشاره به برخی آیات و روایات اسلامی، منافقان را از خطرناک‌ترین دشمنان جامعه اسلامی دانست و اظهار کرد: در طول تاریخ، جریان نفاق خسارت‌های سنگینی به امت اسلامی وارد کرده و بسیاری از حوادث تلخ تاریخ معاصر نیز ریشه در اقدامات منافقان داشته است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان در ادامه با اشاره به آنچه آن را «جنگ نرم» خواند، بر ضرورت مطالعه، افزایش آگاهی و شناخت جریان‌های فکری و سیاسی تأکید کرد و افزود: آگاهی‌بخشی به نسل جوان و تبیین مبانی دینی و تاریخی، از مهم‌ترین ابزارهای مقابله با تهدیدهای فرهنگی و فکری است.

سادات با بیان اینکه نسل جوان باید با مطالعه و شناخت، قدرت تحلیل خود را افزایش دهد، خاطرنشان کرد: دشمن‌شناسی، بصیرت و توجه به آموزه‌های دینی می‌تواند جامعه را در برابر تهدیدها و آسیب‌های مختلف مقاوم‌تر کند.

وی در پایان با اشاره به روایاتی درباره آینده جهان اسلام، ابراز امیدواری کرد که بیداری ملت‌های مسلمان زمینه‌ساز تقویت وحدت اسلامی و تحقق وعده‌های الهی باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها