پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۲:۰۸
منبع: نمایندگی اردبیل
فاز دوم پارک شهدای بعثت اردبیل افتتاح شد/ افزایش ۵۰ هکتاری سرانه فضای سبز شهر

فاز دوم پارک شهدای بعثت اردبیل افتتاح شد/ افزایش ۵۰ هکتاری سرانه فضای سبز شهر

اردبیل (ایسنا) - شهردار اردبیل گفت: بهره‌برداری از فاز دوم پارک شهدای بعثت با مساحت ۴.۵ هکتار بیست‌وپنجمین پارکی است که در دوره ششم مدیریت شهری برای استفاده شهروندان به بهره‌برداری رسیده است.

محمود صفری، ۱ مرداد در مراسم افتتاح فاز دوم پارک شهدای بعثت اردبیل با بیان اینکه برای اجرای این پروژه که با هدف توسعه فضاهای تفریحی و افزایش سرانه فضای سبز انجام گرفته ۳۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است،افزود: طی چهار سال و نیم گذشته ۵۰ هکتار به فضای سبز اردبیل افزوده شده و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته طی سه سال آینده نیز ۷۰ هکتار دیگر به این سرانه اضافه خواهد شد.

وی از افتتاح چندین پروژه فضای سبز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: پارک‌های «پیله‌سحران» و «شورابیل» از جمله پروژه‌هایی هستند که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهند رسید. همچنین «باغ مفاخر» که با اعتباری حدود ۳ هزار میلیارد ریال در حال اجراست کمتر از سه ماه آینده آماده افتتاح خواهد شد.

شهردار اردبیل با تأکید بر حفظ کاربری این مجموعه خاطرنشان کرد: با وجود برخی پیشنهادها برای اختصاص بخشی از باغ مفاخر به کاربری تجاری حتی یک مترمربع از فضای این پروژه تغییر کاربری نیافته و تمام مجموعه با کاربری فضای سبز حفظ شده است.

صفری در ادامه به طرح ساماندهی رودخانه بالیقلی چای اردبیل اشاره و تصریح کرد: این پروژه هفت کیلومتری با هدف احیای رودخانه و اجرای سیستم بازچرخانی آب در حال اجراست و از طرح‌های شاخص شهری به شمار می‌رود.

شهردار اردبیل اظهار کرد: فاز نخست این طرح از پل تاریخی نادری تا محدوده عطایی با صرف ۳ هزار میلیارد ریال اجرا شده و فازهای بعدی تا میدان قدس و میدان یحیوی نیز در سال‌جاری تکمیل خواهد شد. همچنین مخزن بازچرخانی آب در منطقه زرناس نیز با پیشرفت مطلوب در دست اجراست.

پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی تقاطع غیرهمسطح آقاباقر

صفری با اشاره به اینکه تقاطع غیرهمسطح آقاباقر حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با افتتاح آن یکی از گره‌های مهم ترافیکی شهر برطرف خواهد شد، افزود: این پل با توجه به تردد خودروهای سنگین و مسیر دسترسی کارخانه آهن اسفنجی طراحی شده و نقش مهمی در روان‌سازی ترافیک این محدوده خواهد داشت.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پل روگذر میدان پلیس آغاز شده و در مدت کمتر از یک‌ونیم سال تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید، ادامه داد: مطالعات، طراحی و ساماندهی میدان وحدت در مراحل پایانی قرار دارد و پس از اتمام کار مشاور، عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

شهردار اردبیل در پایان با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در اجرای پروژه‌ها خاطرنشان کرد: امروز تصمیم‌گیری درباره طرح‌های عمرانی شهر بر پایه مطالعات فنی و کارشناسی در شهرداری و شورای اسلامی شهر انجام می‌شود و همین نگاه تخصصی، روند توسعه و اجرای پروژه‌های شهری را شتاب بخشیده است.

آغاز توسعه مسیرهای پیاده‌روی سبز در محلات و حاشیه بالیقلی چای اردبیل

در این مراسم رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل از برنامه‌ریزی برای گسترش مسیرهای پیاده‌روی سبز در سطح محلات و حاشیه رودخانه بالیقلی چای اردبیل خبر داد و گفت: مدیریت شهری توسعه متوازن فضای سبز و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان را با جدیت دنبال می‌کند.

میرمحمد سیدهاشمی با اشاره به استقبال شهروندان از مسیر پیاده‌روی سبز شورابیل اظهار کرد: تجربه موفق این پروژه مدیریت شهری را بر آن داشته است تا مسیرهای پیاده‌روی سبز را در محلات مختلف و همچنین در امتداد رودخانه بالیقلی چای اردبیل اجرا کند تا فضاهای عمومی مناسب‌تری برای ورزش، پیاده‌روی و گذران اوقات فراغت شهروندان فراهم شود.

فاز دوم پارک شهدای بعثت اردبیل افتتاح شد/ افزایش ۵۰ هکتاری سرانه فضای سبز شهر

وی با اشاره به نقش مهم فضاهای سبز در زندگی شهری افزود: ایجاد پارک‌ها تنها جنبه زیباسازی ندارد بلکه این فضاها نقش مؤثری در سلامت شهروندان، کاهش آلودگی و افزایش نشاط اجتماعی دارد.

رئیس شورای شهر اردبیل با بیان اینکه عدالت در توزیع امکانات شهری یکی از سیاست‌های اصلی این دوره مدیریت شهری است، خاطرنشان کرد: توسعه پارک‌ها و فضاهای سبز در تمامی مناطق شهر به‌صورت متوازن دنبال شده و علاوه بر احداث پارک‌های بزرگ، در محلاتی که با محدودیت زمین مواجه هستند نیز پارک‌های محلی و کوچک در حال ایجاد است.

سیدهاشمی از تدوین برنامه‌ای جامع برای توسعه فضای سبز خبر داد و افزود: هدف تنها افزایش سرانه فضای سبز نیست بلکه استفاده از گونه‌های گیاهی سازگار با اقلیم اردبیل، کاهش مصرف آب و طراحی متناسب با نیاز هر محله نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با تأکید بر اینکه دستیابی به استانداردهای مطلوب فضای سبز از اولویت‌های مدیریت شهری است، افزود: تلاش می‌کنیم امکانات و زیرساخت‌های لازم به‌گونه‌ای توسعه یابد که همه شهروندان از خدمات مناسب و عادلانه بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها