یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۸
منبع: نمایندگی لرستان
پرداخت اعتبارات نقدی ماهانه پروژه‌های بیمارستانی لرستان ۳ برابر شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان:

پرداخت اعتبارات نقدی ماهانه پروژه‌های بیمارستانی لرستان ۳ برابر شد

لرستان (ایسنا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از افزایش سه برابری پرداخت اعتبارات نقدی ماهانه پروژه‌های بیمارستانی استان خبر داد.

جلال‌الدین امیری با اشاره به پیگیری‌های متعدد انجام شده از دفتر فنی وزارت بهداشت با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، عنوان کرد: توانستیم اعتبارات پرداختی ماهانه سه پروژه بیمارستانی استان به صورت نقدی را هر کدام به میزان سه برابر افزایش دهیم.

وی ادامه داد: این اعتبارات به صورت ماهانه از طرف وزارت بهداشت تا پایان سال در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه با تأکید بر این که این سه پروژه از مهم ترین مطالبات مردم استان هستند، تصریح کرد: با افزایش اعتبارات پرداختی ماهانه که موفق به انجام آن شدیم، امید ما برای سرعت بخشیدن کار و تکمیل هرچه زودتر این پروژه‌ها در موعدی که انتظار داریم، بیشتر شد. علاوه بر این افزایش، پیگیر دریافت سهم این سه پروژه از محل اوراق بهادار و همچنین مصوبات سفر رئیس جمهور به استان لرستان هستیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از علوم پزشکی لرستان در چهارم مرداد، وی یادآور شد: سه پروژه بیمارستان نیایش خرم‌آباد، رازی کوهدشت و گهر دورود مهمترین پروژه‌های حوزه سلامت استان هستند، که تاکنون به ترتیب ۷۴، ۶۲ و ۵۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها