دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۱
منبع: نمایندگی همدان
تویسرکان میزبان جشنواره خوشنویسی استانی «آستان رضی» می‌شود

مدیر ارشاد اسلامی شهرستان:

تویسرکان میزبان جشنواره خوشنویسی استانی «آستان رضی» می‌شود

همدان (ایسنا) - رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان از برگزاری جشنواره استانی خوشنویسی با عنوان «آستان رضی» در مهرماه سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این جشنواره علاوه بر گردهمایی و رقابت خوشنویسان، یک مراسم بزرگداشت و فرصتی برای معرفی ابعاد شخصیتی و آثار ادبی میررضی آرتیمانی به عنوان شاعر و عارف نامدار تویسرکانی است.

مسعود حمیدیان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: برگزاری آیین‌های بزرگداشت و نکوداشت مفاخر فرهنگی، هنری و ادبی شهرستان تویسرکان در دستور کار قرار دارد که برای همین نام جشنواره استانی خوشنویسی با عنوان «آستان رضی» برگزیده شده و بستری برای معرفی بیشتر این شخصیت ممتاز فراهم خواهد شد.

وی گفت: در جشنواره خوشنویسی استانی «آستان رضی» گردهمایی جمعی از شعرا و هنرمندان تویسرکان و استان همدان را نیز شاهد خواهیم بود تا علاوه بر ایجاد شور و نشاط عمومی به سمت و سوی تقویت بنیان‌های فرهنگ اصیل و ریشه دار ایرانی- اسلامی حرکت کنیم.

حمیدیان با اشاره به اینکه وجود بارگاه مطهر حیقوق نبی(ع) در تویسرکان یک موهبت و نعمت کم نظر الهی است که باید از ابعاد فرهنگی، معنوی، تاریخی و گردشگری آن بیشترین بهره وری را ایجاد کرد، ادامه داد: برگزاری سالیانه آیین بزرگداشت روز مباهله و حضرت حیقوق نبی(ع) به عنوان یکی از پیامبران الهی که مژده رسان بعثت حضرت محمد(ص) و ظهور منجی عالم بشریت بوده نیز از برنامه های هدفمند فرهنگی در دستور کار است.

وی تصریح کرد: حضرت حیقوق نبی(ع) به لحاظ معنوی، تاریخی، فرهنگی و ابعاد شخصیتی این ظرفیت را دارد که در آینده ای نزدیک شاهد برگزاری کنگره این پیامبر الهی با حضور میهمانان ملی و حتی خارج از کشور برای ایشان در تویسرکان باشیم زیرا این شخصیت الهی خیلی کم معرفی شده است.

حمیدیان همچنین از فعالیت 58 کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان تویسرکان خبر داد و اضافه کرد: این کانون‌ها از گنجینه گرانبها و عظیمی از کتاب های ارزشمند و اثرگذار برخوردارند و فعالیت‌های موثر فرهنگی به صورت مستمر در آنها انجام می‌شود که برای بالندگی بیشتر آنها اکنون به صورت موردی آنها را مورد رصد قرار می‌دهیم.

رئیس اداره ارشاد تویسرکان از برگزاری نشست هم اندیشی با امام جمعه، استاندار و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مرتبط در مورد ساماندهی بارگاه و معرفی هدفمند، کارشناسانه و بیش از پیش حضرت حیقوق نبی(ع) در روزهای آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: همه دستگاه‌های فرهنگی و حتی غیر فرهنگی باید با دغدغه مندی به دنبال معرفی بیشتر شخصیت ها، مفاخر و بزرگانی باشند که به نوعی با شهرستان تویسرکان پیوند خورده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها