سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۹
منبع: مرکز آمار ایران
تورم معدنی‌ها کم شد

تورم معدنی‌ها کم شد

در فصل بهار امسال، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۱۸.۲ درصد است که در مقایسه با فصل قبل دو واحد درصد کاهش داشته است.

به گزارش ایسنا، در فصل بهار ۱۴۰۵، شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن ۴۷۷.۵ است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۱۸.۲ درصد افزایش، نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۷۷.۴ درصد افزایش و در چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ، ۵۸.۷ درصد افزایش داشته است.

در فصل بهار ۱۴۰۵، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۱۸.۲ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۲۰.۲ درصد)، دو واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولات‌شان در داخل کشور، در بهار ۱۴۰۵ نسبت به فصل قبل، ۱۸.۲ درصد افزایش داشته است.

در این فصل بیش­ترین تورم فصلی با ۲۲.۹ درصد مربوط به گروه­ " سایر معادن" و کم‌ترین تورم فصلی با ۹.۵ درصد مربوط به گروه "زغال سنگ" است.

در فصل بهار ۱۴۰۵، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۷۷.۴ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۶۴.۸ درصد) ۱۲.۶ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در بهار ۱۴۰۵ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۷۷.۴ درصد افزایش دارد.

در این فصل بیش‌ترین تورم نقطه به نقطه با ۸۲.۶ درصد مربوط به گروه "کانه های فلزی" و کم­ترین تورم نقطه به نقطه با ۳۸.۹ درصد مربوط به گروه "سایر معادن" است.

در فصل بهار ۱۴۰۵، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در چهار فصل منتهی به فصل جاری، نسبت به دوره مشابه در سال قبل، ۵۸.۷ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۴۷.۵ درصد)، ۱۱.۲ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولات‌شان در داخل کشور، در چهار فصل منتهی به بهار ۱۴۰۵ نسبت به دوره مشابه در سال قبل، ۵۸.۷ درصد افزایش دارد. در این فصل بیش­ترین تورم سالانه با ۷۲.۶ درصد مربوط به گروه "زغال سنگ" و کم‌ترین تورم سالانه با ۳۵.۶ درصد مربوط به گروه "سایر معادن" است.

انتهای پیام 

# اقتصادی

آخرین اخبار اقتصادی