پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۶
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
تاج: چهارمحال و بختیاری در حوزه داوری فوتبال در کشور سرآمد است

تاج: چهارمحال و بختیاری در حوزه داوری فوتبال در کشور سرآمد است

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری در تربیت داوران در کشور سرآمد است، گفت: داورانی همچون موعود بنیادی‌فر از اهالی این استان هستند و رقابت‌های ملی و بین‌المللی را قضاوت می‌کنند، بنابراین باید در این استان در حوزه داوری برنامه‌ریزی بیشتری صورت بگیرد.

مهدی تاج امروز پنجشنبه هشتم مرداد در مجمع انتخاباتی هیات فوتبال چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ظرفیت خوبی در فوتبال ساحلی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: اکثر اعضای تیم فوتبال ساحلی از استان یزد هستند، این در حالیست که این استان همچون چهارمحال و بختیاری جزو استان‌های ساحلی نیست، اما ظرفیت خوبی در این حوزه دارد.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: در فوتبال ساحلی به دنبال قهرمانی جهان هستیم و این قابلیت در این تیم وجود دارد، یکی از نقاط هدف در فوتبال ساحلی چهارمحال و بختیاری و یاسوج است، بازیکنان این استان از قدرت بدنی بالایی برخوردار هستند، باتوجه به اینکه فوتبال ساحلی جزو ورزش‌های کم‌خرج و پرسود است، می‌طلبد به این ورزش توجه ویژه‌تری صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه فوتسال نیز در کشور طرفداران خاص، خود را دارد، گفت: تیم فوتسال جوادالائمه چهارمحال و بختیاری سال گذشته در لیگ برتر فوتسال حضور داشت، اما این تیم مورد بی‌مهری مسئولان استانی قرار گرفت، بنابراین نتوانست نتایج خوبی را کسب کند، باید برنامه‌ریزی خوبی صورت بگیرد تا این تیم مجدد بتواند به لیگ برتر راه پیدا کند.

تاج با اشاره به اینکه فوتسال و فوتبال ساحلی امکان رشد بیشتری در کشور و بالتبع آن در چهارمحال و بختیاری باتوجه به کمبود امکانات و منابع مالی دارد، اظهار کرد: توجه به این دو رشته ورزشی در اولویت فدراسیون است.

نائب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در پایان خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در حوزه ورزش فوتبال در چهارمحال و بختیاری انجام شده است و امیدواریم در سال‌های آینده فدراسیون فوتبال بتواند منشاء خدمات ارزشمند در این استان باشد.

تاج: چهارمحال و بختیاری در حوزه داوری فوتبال در کشور سرآمد است

برگزاری سالانه ۳۰۰۰ هزار مسابقه فوتبال در چهارمحال و بختیاری 

در ادامه طهمورث حیدری، رئیس هیات فوتبال چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ورزش فوتبال با هیچ ورزش دیگری قابل مقایسه نیست، اظهار کرد: این ورزش در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد، باید گفت مدیریت فدراسیون فوتبال در شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی فعلی کشور کار دشواری است.

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در هیات فوتبال چهارمحال و بختیاری در یکسال اخیر صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: نبود حامیان مالی(صنایع بزرگ) در این استان موجب شده تا فوتبال این استان نتواند جایگاه خود را در کشور تثبیت کند و برخی استان‌های کمتر توسعه‌یافته در کشور نیز با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.

حیدری با تاکید بر اینکه تیم فوتسال چهارمحال و بختیاری سال گذشته به لیگ برتر راه پیدا کرد، عنوان کرد: نبود حمایت‌های لازم توسط مسئولان استانی موجب شد تا این تیم نتواند در لیگ برتر نتایج خوبی را کسب کند.

رئیس هیات فوتبال چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سالیانه حدود ۳۰۰۰ مسابقه رسمی و غیررسمی فوتبال در این استان برگزار می‌شود، گفت: این مسئله نشان‌دهنده علاقه‌مندی مردم این استان به ورزش فوتبال است، همچنین در حوزه داوری این استان دارای ظرفیت‌های خوبی است و داوران این استان در مسابقات بین‌المللی و ملی سوت می‌زنند.

وی در پایان با بیان اینکه تیم فوتبال ساحلی چهارمحال و بختیاری برای چند دوره در لیگ برتر حضور داشت، عنوان کرد: اما به دلیل نبود حمایت‌های لازم از سوی مسئولان استانی، این تیم نتوانست مسیر موفقیت را به خوبی طی کند، امیدواریم با حمایت‌های لازم تیم فوتبال ساحلی استان در بخش آقایان و خانم‌ها بتوانند بار دیگر به لیگ برتر راه پیدا کند.

گفتنی است، طهمورث حیدری دستنائی با کسب حداکثر آرا در مجمع انتخاباتی هیات فوتبال چهارمحال و بختیاری به مدت چهار سال در سمت رئیس هیات فوتبال این استان ابقا شد.

تاج: چهارمحال و بختیاری در حوزه داوری فوتبال در کشور سرآمد است

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها