جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۱:۳۸
منبع: نمایندگی کرمانشاه
۸۰۰ دستگاه آمبولانس در مرزهای شش‌گانه کشور مستقر شده‌اند

رئیس سازمان اورژانس کشور:

۸۰۰ دستگاه آمبولانس در مرزهای شش‌گانه کشور مستقر شده‌اند

کرمانشاه (ایسنا) - رئیس سازمان اورژانس کشور از تداوم خدمات رسانی اورژانس به زائرین اربعین حسینی خبرداد و گفت: در حال حاضر ۸۰۰ دستگاه آمبولانس در مرزهای شش گانه برای امدادرسانی به زائرین مستقر شده‌اند.

جعفر میعادفر، شامگاه پنج شنبه هشتم مرداد در حاشیه بازدید از مرز خسروی در جمع خبرنگاران، بااشاره به افزایش آمار تردد زوار از مرزهای کشور، اظهارکرد: از ابتدای مرداد تاکنون اورژانس برای امدادرسانی به زائرین در حالت آماده باش قرار گرفته و تا نیمه این ماه خدمات رسانی‌ها ادامه خواهد یافت. 

وی افزود: در مرزهای شش‌گانه‌ای که زوار از آنها تردد می‌کنند، بیش از ۸۰۰ دستگاه آمبولانس، ۱۲ بالگرد، ۴۲ اتوبوس آمبولانس و ۳۰ موتورلانس را مستقر کرده‌ایم. 

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: بعلاوه، هشت بیمارستان صحرایی را نیز برپا کرده‌ایم تا خدمات را به زوار ارائه دهند. 

وی در ادامه با اشاره به فعالیت مرکز فوریت‌های پزشکی ثارالله در مرز خسروی، عنوان کرد: مرکز ثارالله با حدود ۵۰ تخت بستری یکی از مراکز پیشرفته ما در مرزهای ‌شش‌گانه است. 

میعادفر با بیان اینکه خدمات رسانی‌ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به زوار اربعین در این مدت مطلوب بوده، از برنامه ریزی برای تقویت تجهیزات امدادرسانی این دانشگاه خبرداد و گفت: مقرر شده که با همکاری استانداری کرمانشاه تعداد ۲۵ دستگاه آمبولانس را به اورژانس کرمانشاه تزریق کنیم که بعد از اربعین پیگیری‌های آن انجام خواهد شد. 

وی به نیمه کاره ماندن ساختمان مرکزی اورژانس کرمانشاه هم اشاره داشت و افزود: قرار است در این زمینه کمک‌هایی را داشته باشیم و این ساختمان تا پایان امسال یا نیمه اول سال آینده تکمیل شود. 

انتهای پیام  

آخرین اخبار استان ها