جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۱
امام جمعه بندرعباس: اقتدار پوشالی آمریکا در منطقه رو به افول است

امام جمعه بندرعباس: اقتدار پوشالی آمریکا در منطقه رو به افول است

هرمزگان (ایسنا) - نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با تأکید بر اینکه اقتدار پوشالی آمریکا در منطقه رو به افول است، تصریح کرد: تحرکات نظامی اخیر واشنگتن نشان‌دهنده بن‌بست راهبردی و عصبانیت آنان در مواجهه با جبهه مقاومت است و کشورهای همسایه نباید با تکیه بر وعده‌های پوشالی دشمنان، امنیت ملی خود را به خطر بیندازند.

 آیت‌الله محمد عبادی‌زاده روز جمعه ۱۶ مرداد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندرعباس، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و تغییرات در آرایش نظامی دشمنان، اظهار کرد: رفتارهای شتاب‌زده و تهدیدهای مکرر مقامات آمریکایی، آشکارترین نشانه از بن‌بست نظامی و سیاسی آنان در برابر اراده مستحکم ملت ایران و جبهه مقاومت است.

وی با بیان اینکه واشنگتن در معادله قدرت، قافیه را باخته است، افزود: استکبار جهانی برای خروج از این بن‌بست راهبردی، راهی جز فضاسازی رسانه‌ای و تکرار تهدیدهای توخالی ندارد؛ غافل از اینکه ملت ایران از این تهدیدها هراسی ندارد و نیروهای مسلح کشور در اوج آمادگی هستند.

امام جمعه بندرعباس خطاب به دولت‌های منطقه تأکید کرد: اعتماد به آمریکا و پیوند زدن امنیت ملی به رژیم صهیونیستی، «بازی در زمین سوخته» است.

وی با اشاره به اینکه کشورهای منطقه باید بدانند امنیت پایدار تنها از مسیر همگرایی درون‌منطقه‌ای می‌گذرد، گفت: تکیه بر قدرت‌های خارجی که در بزنگاه‌ها هم‌پیمانان خود را رها می‌کنند، خطای راهبردی است. کشورهای همسایه نباید با طناب پوسیده آمریکا و رژیم صهیونیستی وارد چاه شوند؛ چرا که در اختیار قرار دادن زیرساخت‌ها به دشمنان، این کشورها را به نخستین قربانیان تنش‌های ناشی از مداخلات خارجی تبدیل خواهد کرد.

عبادی‌زاده با دعوت از دولت‌های اسلامی به بازیابی اعتماد به «قدرت امت اسلامی»، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران، توانمندی‌های دفاعی خود را نه یک تهدید، بلکه سپر عزت و اقتدار جهان اسلام می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود، اجتماع میلیونی اربعین حسینی را جلوه‌ای تمدن‌ساز از اقتدار امت اسلامی دانست و تصریح کرد: این کنگره عظیم فراتر از یک آیین مذهبی، نمایش قدرتی برای جهان اسلام و بستری برای تبیین مکتب آزادگی امام حسین (ع) است که صدای فرهنگ ایثار و مقاومت را به گوش جهانیان می‌رساند.

وی با تمجید از وحدت عملی در هرمزگان گفت: مشارکت فعال برادران اهل‌سنت هرمزگان در خدمت‌رسانی به زائران حسینی و مواکب غرب استان، جلوه‌ای کم‌نظیر از اخلاص و برادری است. این ارادت خالصانه به اهل‌بیت (ع)، نقشه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه در منطقه را نقش بر آب می‌کند و سدی نفوذناپذیر در برابر تفرقه‌افکنی‌هاست.

 عبادی‌زاده در پایان با اشاره به اهمیت راهبردی «جنگ روایت‌ها» در عصر حاضر، تأکید کرد: ملت بصیر ایران در میدان نبرد رسانه‌ای، پیچیده‌ترین پروژه‌های فریب دشمن را درک کرده و دوست را از دشمن باز می‌شناسد. این آگاهی جمعی، سدی مستحکم در برابر فضاسازی‌های رسانه‌ای است که تلاش دارند واقعیت‌ها را وارونه جلوه دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها