دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۰:۳۰
خرید ۸۰ میلیارد تومان تجهیزات برای مدارس خراسان شمالی در مهر امسال

مدیر کل نوسازی مدارس استان خبر داد

خرید ۸۰ میلیارد تومان تجهیزات برای مدارس خراسان شمالی در مهر امسال

خراسان شمالی (ایسنا) - مدیر کل نوسازی مدارس خراسان شمالی از خرید ۸۰ میلیارد تومان تجهیزات برای مدارس استان برای سال تحصیلی جدید خبر داد که این تجهیزات تا مهر خریداری و تحویل داده می شود.

امین‌ فلاح با حضور در دفتر ایسنا به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون برای هنرستان‌های استان با اعتبار هفت میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده و در اختیار هنرستان‌ها قرار داده شده است.

وی افزود: همچنین خیران نیز برای خرید تجهیزات برای پنج مدرسه به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان کمک کردند.

فلاح ادامه داد: در طرح جایگزین تجهیزات مدارس نیز ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده است.

وی در ارتباط با ایجاد نیروگاه های خورشیدی در مدارس نیز بیان کرد: تا پایان شهریور ۵۲ پنل خورشیدی که هر کدام پنج کیلووات انرژی برق تولید می کنند، در مدارس راه‌اندازی می‌شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: در مهر امسال ۱۷ پروژه آموزشی با ۴۹ کلاس درس به بهره برداری خواهد رسید.

وی گفت: طی مهر امسال مدرسه فردوسی که به عنوان مدرسه سبز در شهر بجنورد احداث شده به بهره برداری خواهد رسید و هزار دانش آموز در سال تحصیلی می توانند از آن بهره ببرند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها