سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۶
افزایش ظرفیت آموزشی ورامین با احداث ۴ مدرسه جدید

رئیس آموزش و پرورش شهرستان مطرح کرد

افزایش ظرفیت آموزشی ورامین با احداث ۴ مدرسه جدید

تهران (ایسنا) - رئیس آموزش و پرورش شهرستان ورامین از اضافه‌شدن ۴ مدرسه و ۴۸ کلاس به ظرفیت آموزشی این شهرستان خبر داد و گفت: ۸۷۰ دانش‌آموز نیز در طرح «حامی» تحت حمایت آموزشی قرار گرفتند.

علی‌محمد نائینیان‌ روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد در نشست با اصحاب رسانه با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: ورامین از شهرستان‌های باسابقه استان تهران است و بیش از ۵۰ هزار دانش‌آموز در حدود ۲۵۰ مدرسه این شهرستان مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به رویکرد آموزش و پرورش ورامین در سال تحصیلی گذشته افزود: تحقق عدالت آموزشی، شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان و فراهم‌کردن زمینه رشد آنان در حوزه‌های مختلف از مهم‌ترین اولویت‌های این مجموعه بوده است.

نائینیان با اشاره به اجرای طرح «حامی» در مقطع ابتدایی گفت: در تابستان امسال ۸۷۰ دانش‌آموز در پنج محور آموزشی تحت حمایت قرار گرفته‌اند تا ضعف‌های یادگیری آنان برطرف و با آمادگی بیشتری وارد پایه تحصیلی بالاتر شوند.

رئیس آموزش و پرورش ورامین ادامه داد: معلمان به صورت جهادی در این طرح مشارکت دارند و تلاش می‌شود دانش‌آموزان نیازمند حمایت آموزشی از فرصت‌های برابر آموزشی برخوردار شوند.

وی همچنین از تبدیل ۳ مدرسه از شیفت چرخشی به شیفت ثابت صبح خبر داد و گفت: این اقدام با هدف ارتقای کیفیت آموزشی و کاهش مشکلات خانواده‌ها در استفاده از مدارس شیفت چرخشی انجام شده است.

نائینیان درباره موفقیت‌های دانش‌آموزان ورامین نیز اظهار کرد: دانش‌آموزان این شهرستان در هر ۱۰ محور جشنواره نوجوان خوارزمی موفق به کسب رتبه استانی شدند و در حوزه پژوهش نیز دانش‌آموزان و فرهنگیان ورامین ۱۳ رتبه استانی و کشوری کسب کردند.

وی افزود: ورامین در حوزه فناوری اطلاعات نیز رتبه نخست را میان مناطق شهرستان‌های استان تهران به دست آورده است.

رئیس آموزش و پرورش ورامین با اشاره به توسعه فضاهای ورزشی گفت: ایجاد زمین‌های چمن مصنوعی و فضاهای ورزشی در مناطق مختلف شهرستان، به‌ویژه مناطق حاشیه‌ای، در دستور کار قرار دارد و تعدادی از این پروژه‌ها در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

نائینیان همچنین از اجرای طرح «میدان پویا» خبر داد و گفت: در این طرح ۲۷ رشته ورزشی برای دختران و پسران دانش‌آموز پیش‌بینی شده و با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان در حال اجراست.

وی با اشاره به فعالیت موکب‌های دانش‌آموزی و فرهنگیان اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ شب موکب دانش‌آموزی و فرهنگیان در سطح شهرستان برپا شد و مدارس در حوزه‌های فرهنگی، هنری، آموزشی، تفریحی و ورزشی فعالیت کردند.

نائینیان در ادامه با اشاره به توسعه زیرساخت‌های آموزشی ورامین گفت: با حمایت مسئولان شهرستان و اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، ۴ مدرسه جدید به چرخه آموزشی ورامین اضافه خواهد شد که با بهره‌برداری از آنها ۴۸ کلاس به ظرفیت آموزشی شهرستان افزوده می‌شود.

وی درباره پروژه استخر دانش‌آموزی شهید رجایی نیز گفت: این پروژه که بیش از ۱۰ سال از آغاز آن می‌گذرد و در سال‌های گذشته حدود ۲۰ درصد پیشرفت داشت، اکنون به بیش از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است و امیدواریم در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

رئیس آموزش و پرورش ورامین همچنین از آغاز ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در شهرک فاطمی خبر داد و افزود: این پروژه که از مطالبات چندین ساله ساکنان منطقه بود، تاکنون حدود ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم برای سال تحصیلی آینده به بهره‌برداری برسد.

نائینیان، رسانه‌ها را پل ارتباطی آموزش و پرورش و جامعه دانست و گفت: نقدهای منصفانه رسانه‌ها به شناسایی نقاط ضعف و اصلاح مسیر فعالیت‌های آموزش و پرورش کمک می‌کند.

وی تأکید کرد: مشکلات مربوط به ثبت‌نام دانش‌آموزان، مسائل آموزشی و عملکرد مدارس در صورت اطلاع‌رسانی صحیح از طریق روابط عمومی و رسانه‌ها، از سوی آموزش و پرورش شهرستان پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها