پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۳
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
پیش‌بینی بارش رگباری در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی بارش رگباری در چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از پیش‌بینی ناپایداری‌های همرفتی، وزش باد، خیزش گرد و خاک و بارش‌های رگباری در استان طی روزهای ۲۴ تا ۲۶ مرداد خبر داد.

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت پیش‌بینی آب و هوا در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طی امروز و فردا(۲۲ و ۲۳ مرداد)، آسمان استان صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با افزایش ابر همراه است.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: برای روزهای شنبه تا دوشنبه هفته آینده (۲۴ تا ۲۶ مرداد)، شرایط برای ناپایداری‌های همرفتی از جمله افزایش ابر، وزش باد، تندبادهای لحظه‌ای، خیزش گرد و خاک در ساعات بعد ازظهر و بارش رگباری باران در سطح استان به ویژه برای ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود، همچنین طی این مدت در برخی مناطق گرد و غبار رقیق مورد انتظار است. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: صبح امروز( پنجشنبه ۲۲ مرداد)، بلداجی با کمینه دمای ۱۱ درجه سانتیگراد خنکترین ایستگاه استان و سرخون با ۴۲ درجه سانتیگراد گرمترین ایستگاه استان گزارش شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها