جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۶
پول توجیبی یک دختر بوشکانی، آبشخور حیات‌وحش را پُر کرد

پول توجیبی یک دختر بوشکانی، آبشخور حیات‌وحش را پُر کرد

بوشهر (ایسنا) - مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر گفت: یک دختر نوجوان بوشهری با پس‌انداز پول‌های توجیبی خود، هزینه تأمین آب آبشخور حیات‌وحش در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم ـ تنگ باهوش را اهدا کرد.

عبدالرحمن مرادزاده جمعه ۲۳ مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به این اقدام زیست‌محیطی اظهار کرد: یکی از دوستداران طبیعت با مشارکت در تأمین آب مورد نیاز حیات‌وحش منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم ـ تنگ باهوش، گامی ارزشمند در حمایت از گونه‌های جانوری برداشت.

مهرداد نوروزی، مسئول پاسگاه محیط‌بانی شهید محمدی، در تشریح این اقدام گفت: ویدا امینی، از دختران دوستدار طبیعت در بخش بوشکان و روستای فاریاب، با جمع‌آوری و پس‌انداز پول‌های توجیبی خود، هزینه تأمین آب مورد نیاز برای پر کردن مخزن آبشخور مصنوعی حیات‌وحش منطقه را اهدا کرد.

وی این اقدام را نمونه‌ای زیبا از «نذر طبیعت» و مشارکت جوامع محلی در حفاظت از محیط زیست دانست و افزود: این حرکت نشان می‌دهد فرهنگ حفاظت از طبیعت می‌تواند از سنین پایین شکل بگیرد و به الگویی برای دیگر اقشار جامعه تبدیل شود.

مسئول پاسگاه محیط‌بانی شهید محمدی با اشاره به اهمیت تأمین آب برای حیات‌وحش، اظهار کرد: در فصل‌های گرم سال و دوره‌های کم‌آبی، دسترسی به منابع آب پایدار از نیازهای اساسی گونه‌های جانوری است و تأمین آب و پر کردن مخازن آبشخورهای مصنوعی می‌تواند در تأمین نیاز آبی حیات‌وحش و کاهش فشار بر منابع طبیعی منطقه مؤثر باشد.

نوروزی با قدردانی از این اقدام، سن کم اهداکننده و انگیزه او برای حمایت از حیات‌وحش را از ویژگی‌های برجسته این حرکت عنوان کرد و گفت: اینکه یک دختر نوجوان با پس‌انداز پول‌های توجیبی خود، هزینه تأمین آب حیات‌وحش را بر عهده می‌گیرد، نشان‌دهنده شکل‌گیری نسلی مسئولیت‌پذیر و دغدغه‌مند نسبت به محیط زیست است.

وی تصریح کرد: حفاظت از محیط زیست تنها وظیفه دستگاه‌های دولتی و محیط‌بانان نیست و مشارکت مردم محلی و دوستداران طبیعت یکی از ارکان اصلی حفاظت پایدار از زیستگاه‌ها و تنوع زیستی به شمار می‌رود.

مسئول پاسگاه محیط‌بانی شهید محمدی ابراز امیدواری کرد فرهنگ «نذر طبیعت» در میان مردم منطقه گسترش یابد و خیرین، جوامع محلی، دانش‌آموزان و دوستداران محیط زیست مشارکت بیشتری در تأمین آب مورد نیاز حیات‌وحش و حفاظت از طبیعت استان داشته باشند.

در این میان، شاید یک آبشخور در ظاهر تنها یک مخزن آب باشد، اما وقتی آب آن از محل پس‌انداز پول‌های توجیبی یک دختر دوستدار طبیعت تأمین می‌شود، به نمادی از عشق، مسئولیت‌پذیری و امید برای حیات‌وحش تبدیل می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها